Tabu
LIFE & LOVE

Femeile au nevoie de alcool pentru a face sex

Milioane de femei din întreaga lume fac sex doar sub influența alcoolului pentru că nu sunt mulțumite de cum arată. Mai mult de jumătate din cele 3000 de femei chestionate au recunoscut că beau alcool înainte de a face sex pentru a scăpa de inhibiții și pentru a fi mai predispuse unei aventuri.

Cecetătorii care au efectuat studiul pe femei cu vârste cuprinse între 18 și 50 de ani au ajuns la concluzia că acestea au făcut sex, în medie, cu opt parteneri, și că ele erau bete când s-au culcat cu cel puțin cinci dintre aceștia.

Mai mult, în cel puțin un caz, femeile chestionate au răspuns că nici măcar nu și-au adus aminte numele partenerului. 75% dintre femeile chestionate au spus că sunt mult mai dezinhibate când beau, iar aproape jumătate au recunoscut că, atunci când fac sex pentru prima oară cu un bărbat, preferă să fie amețite de aburii alcoolului.

Nu doar o primă întâlnire amoroasă le îmbie la băutură pe femei, ci și o relație de lungă durată. Peste 70% dintre subiecții studiului beau, uneori, înainte de a se culca cu soțul sau iubitul. 6% nu au făcut nicodată sex fără a fi sub influența alcoolului.

Mai mult de jumătate dintre femeile chestionate au spus că alcoolul este, de multe ori, doar o etapă în timpul unei întâlniri cu un posibil partener sexual. Ceea ce e mai ciudat, e faptul că 14% fac sex doar băute cu partenerii lor stabili.

ARTICOLE SIMILARE

Cum sa termini o relatie fara ca vecinii sa cheme Politia

realitatea

3 zodii care vor încheia un iulie mai bogat decât l-au început

Andreea Damian

Zodiile care ar putea deveni ucigaşi în serie. Semnele la care ar trebui să fii atent

Andreea Damian

Iată de ce nu ar trebui să-ţi alegi partenerul din mediul online!

SCANDAL URIAS! Fetite de cinci ani, modele sexy pentru un show auto

Covid-19: virusul ar putea fi cauza disfuncției erectile

Andreea Damian

Scrie un comentariu