Tabu
PEOPLE

Fostul bodyguard al lui Britney Spears va publica poze nud cu aceasta

După cum probabil vă amintiți, Britney Spears a fost acuzată de hărțuire sexuală de fost ei bodyguard, Fernando Flores. Acesta susține că Spears i-a propus în repetate rânduri să facă sex cu ea, iar cum el a refuzat-o, vedeta i-a făcut viața amară. Bodyguardul a dat-o în judecată și cere despăgubiri morale de 9 milioane de dolari.

Noutatea care a apărut în acest caz este că Flores are dovezi concrete, o serie de fotografii cu tentă sexuală pe care Britney i le-ar fi trimis prin MMS pentru a-l convinge să facă sex cu ea.

Un prieten apropiat de-al lui Fernando care a văzut pozele a declarat: "Sunt imagini extrem de explicite care vor șoca și dezgusta majoritatea fanilor lui Britney. Fernando spune că poate demonstra că pozele au fost trimise de pe telefonul lui Spears și că acestea i-au fost trimise în luna aprilie a anului trecut, pe vremea când Britney îl hărțuia zilnic. Unele fotografii o înfățișează pe Britney cu camera între picioare, altele sunt cu ea în poziții provocatoare în lenjerie intimă, iar în altele este complet goală și se expune într-un fel în care ea și-a imaginat că îl va excita pe Fernando!".

Flores nu a dezvăluit deocamdată când va face publice aceste fotografii.

ARTICOLE SIMILARE

Adda a încheiat tratamentul pentru boala Lyme. Cum se simte artista

Andreea Damian

Nico și Cabron s-au reunit după 19 ani. Cum sună noua lor piesă – VIDEO

Andreea Damian

Ramona Olaru s-a trezit cu Poliția la ușa: „Când am deschis eram și cam dezbrăcată”

Andreea Damian

Divorț în lumea vedetelor. Își spun adio după 7 ani de căsnicie

Andreea Damian

Kate Middleton, filmată pentru prima oară în public după operația suferită în ianuarie

Andreea Damian

De ce probleme de sănătate suferă Dana Rogoz după naștere

Tabu Tabu

Scrie un comentariu