Home > Lifestyle > Stiri > Fostul sot al Mihaelei Radulescu: „Am prins-o pe Mihaela in pat cu un coleg de la trupa de dans!”

Fostul sot al Mihaelei Radulescu: „Am prins-o pe Mihaela in pat cu un coleg de la trupa de dans!”


Bogdan Radulescu, primul sot al Mihaelei Radulescu, este si cel care i-a dat numele divei. Dezvaluirile lui confirma atacul recent al lui Radu Mazare, care sustine ca Mihaela l-a inselat pe afaceristul Elan Schwartzenberg in timpul casnciei lor.

Conform wowbiz.ro, Bogdan Radulescu (45 de ani) si Mihaela (44 de ani) s-au casatorit pe 4 decembrie 1988, dar casnicia lor nu a rezistat prea mult. Bogdan Radulescu, un om de afaceri, si-a amintit cum s-au mutat dupa casatorie, cu chirie, intr-un apartament din Drumul Taberei, pasiunea ei pentru dans ducand, indirect, printr-un anturaj periculos, la divort. Si asta pentru ca, intr-o zi, cand a venit mai devreme acasa, Bogdan a surprins-o pe Mihaela in patul conjugal alaturi de un coleg de la trupa de dans! „Ce era sa mai zic, am prins-o in pat cu colegul ei, dar tineam la ea, asa ca am mers mai departe!”, declara Bogdan, care ulterior a pus punct certurilor cu Mihaela, separandu-se.

Marturiile lui Bogdan Radulescu confirma, practic, povestea lui Radu Mazare, cel care, in direct la RTV, a desfiintat-o zilele trecute pe Mihaela: „Fostul ei sot, Elan, este prietenul meu foarte bun. O femeie maritata, cu copil, nu mi-am imaginat ca poate sa faca asa ceva. Am fost la ea in casa, mi-a facut de mancare. O femeie maritata pe care o prinde barbatul ca se duce pe nu stiu unde si se… cu altul, in ochii mei a cazut, e o haimana. O femeie care este tratată ca o printesa de catre barbatul ei si ea merge la maciuci cu altul este o haimana”, ataca primarul Constantei sub centura, cu referire la traiul Mihaelei alaturi de ultimul ei sot, Elan Schwartzenberg.

Articole asemanatoare
Fashion Trends Spring/Summer 2015 – Carolina Herrera
Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!
Ce frumoasa e fata cu care DANI OTIL a inlocuit-o pe MIHAELA RADULESCU
MIHAELA RADULESCU prinsa in ofsaid! Foto!

Comenteaza acest articol

Fostul sot al Mihaelei Radulescu: „Am prins-o pe Mihaela in pat cu un coleg de la trupa de dans!”

by   1 min
0