Home > Lifestyle > Stiri > Fostul sot al Mihaelei Radulescu: „Am prins-o pe Mihaela in pat cu un coleg de la trupa de dans!”

Fostul sot al Mihaelei Radulescu: „Am prins-o pe Mihaela in pat cu un coleg de la trupa de dans!”


Bogdan Radulescu, primul sot al Mihaelei Radulescu, este si cel care i-a dat numele divei. Dezvaluirile lui confirma atacul recent al lui Radu Mazare, care sustine ca Mihaela l-a inselat pe afaceristul Elan Schwartzenberg in timpul casnciei lor.

Conform wowbiz.ro, Bogdan Radulescu (45 de ani) si Mihaela (44 de ani) s-au casatorit pe 4 decembrie 1988, dar casnicia lor nu a rezistat prea mult. Bogdan Radulescu, un om de afaceri, si-a amintit cum s-au mutat dupa casatorie, cu chirie, intr-un apartament din Drumul Taberei, pasiunea ei pentru dans ducand, indirect, printr-un anturaj periculos, la divort. Si asta pentru ca, intr-o zi, cand a venit mai devreme acasa, Bogdan a surprins-o pe Mihaela in patul conjugal alaturi de un coleg de la trupa de dans! „Ce era sa mai zic, am prins-o in pat cu colegul ei, dar tineam la ea, asa ca am mers mai departe!”, declara Bogdan, care ulterior a pus punct certurilor cu Mihaela, separandu-se.

Marturiile lui Bogdan Radulescu confirma, practic, povestea lui Radu Mazare, cel care, in direct la RTV, a desfiintat-o zilele trecute pe Mihaela: „Fostul ei sot, Elan, este prietenul meu foarte bun. O femeie maritata, cu copil, nu mi-am imaginat ca poate sa faca asa ceva. Am fost la ea in casa, mi-a facut de mancare. O femeie maritata pe care o prinde barbatul ca se duce pe nu stiu unde si se… cu altul, in ochii mei a cazut, e o haimana. O femeie care este tratată ca o printesa de catre barbatul ei si ea merge la maciuci cu altul este o haimana”, ataca primarul Constantei sub centura, cu referire la traiul Mihaelei alaturi de ultimul ei sot, Elan Schwartzenberg.

Articole asemanatoare
mihaela rădulescu
Sfaturile Mihaelei Rădulescu în vreme de Corona Virus
mihaela rădulescu
Am aflat secretele siluetei de viespe a Mihaelei Rădulescu
Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu se pregătește să revină în țară. Motivul incredibil!
Mihaela rădulescu
Mihaela Rădulescu s-a înconjurat de mult erotism în casa din Monaco

Comenteaza acest articol

Fostul sot al Mihaelei Radulescu: „Am prins-o pe Mihaela in pat cu un coleg de la trupa de dans!”

by   1 min
0