Tabu
Image default
LIFESTYLE

Fotbalul, sănătos pentru femei!

Doamnelor dacă vreți să vă mențineți în formă maximă ar fi bine să renunțați la sală, la fitness, la gimnastică sau oricare altă formă de antrenament. Fotbalul este, conform specialiștilor, cea mai bună metodă de a avea o formă fizică de invidiat!

Studiul, făcut pe o sută de femei împărțite în trei grupe, arată că cele care au practicat  sportul rege au dobândit o mai bună rezistență și sănătate a inimii. De asemenea, fiind un sport de echipă în care trebuie să te ții după ceilalți coechipieri, rezistența fizică este mult mai dezvoltată decât dacă ați practica alergatul. Un alt beneficiu îl constituie  o mai mare capacitate de accelerare, așa că posibilitatea de a fi prinse de un eventual agresor este redusă.

Avantajele practicării fotbalului nu se opresc aici. Aceasta ajută atât la creșterea consumului  de oxigen, cât și a masei musculare. Studiul a mai arătat că fotbalul a avut și un impact social. Grupul de femei care a practicat fotbalul a continuat să se întâlnească și să practice sportul respectiv, în timp ce doar câteva femei din grupul celor care practicaseră alergatul au mai continuat antrenamentul.

ARTICOLE SIMILARE

Drama nestiuta a Valentinei Pelinel! “Am fost distrusa!”

Copiii ale căror mame au fumat în timpul sarcinii sunt mai violenți

realitatea

Primul bărbat din showbiz care îşi pune silicoane!

Diana Dumitrescu, in pragul depresiei? “Fara niciun ţel. Fara niciun vis!”

Lucrezi 4 zile și ești plătită pentru 5. Este posibil?

Andreea Damian

Teo Trandafir, lectia de stil: ” 3 lucruri pe care trebuie sa le acoperi: bustul, c…l si ceva de incaltat”!

Scrie un comentariu