Home > Agenda > stiri > Cea mai frumoasa CAMPIOANA de la Londra e romanca – SANDRA IZBASA (galerie foto) / UPDATE: Detaliu fantastic legat de finala!

Cea mai frumoasa CAMPIOANA de la Londra e romanca – SANDRA IZBASA (galerie foto) / UPDATE: Detaliu fantastic legat de finala!

UPDATE: SANDRA IZBASA – campioana olimpica la sarituri! si mai are o finala la sol, marti!
Un detaliu de la Andrei Nourescu, aflat la fata locului: SANDRA a intra ultima, a opta, in concurs …dar nu a putut, din cauza emotiilor, sa urmareasca niciuna dintre evolutiile adversarelor sale. S-a uitat tot timpul in tribuna si a incercat sa-si dea seama cum au evoluat celelalte finaliste strict dupa reactiile spectatorilor.

SANDRA IZBASA este, probabil, cea mai frumoasa gimnasta din lume! Ea nu e doar frumoasa (vezi FOTO), ci si talentata, dovada recenta medalie de aur la sarituri de la Campionatele Europene de la Bruxelles, unde a mai cucerit, impreuna cu colegele ei, locul 1 si pe echipe.

SANDRA RALUCA IZBASA este nascuta pe 18 iunie 1990 la Bucuresti si este campioana olimpica la sol in 2008. La Europene a strans, din 2006 incoace, 5 medalii de aur, 4 de argint si 1 bronz.

La Londra, unde ieri a luat bronz impreuna cu echipa, Sandra vrea sa-si apere aurul de la sol obtinut la editia precedenta. Sandra este calificata si in finalel de la individual compus si sarituri. Bafta, Sandra!

In viata personala, se spune ca Sandra are o relatie cu fiul antrenoarei Mariana Bitang, Andrei (24 ani).

Articole asemanatoare
SANDRA IZBASA a inceput seria operatiilor estetice
ANTONIJA …mai sexy decat SANDRA IZBASA! Iata noul pictorial! 10 FOTO
Belu si Bitang renunta la lotul Romaniei. PLEACA LA ALTA ECHIPA? Presedintele Federatiei se eschiveaza!
Programul romanilor la Olimpiada (MARTI, Ziua 11) / SANDRA IZBASA si CATALINA PONOR spre noi medalii!

Cea mai frumoasa CAMPIOANA de la Londra e romanca – SANDRA IZBASA (galerie foto) / UPDATE: Detaliu fantastic legat de finala!

by realitatea   1 min
1