Tabu
FASHION

Fusta din denim în 2022: ar trebui să fie mini sau maxi?

Fusta din denim cunoaște o revenire în 2022. În toate lungimile sale. Dar ar trebui să alegem o fustă mini din denim sau varianta ei mai lungă?

Acum este o piesă vestimentară cheie și completă, o piesă care nu poate lipsi dintr-un dulap la modă. Cameleonică pentru că se adaptează fiecărei situații, cool pentru că este una dintre tendințele care se reconfirmă de la sezon la sezon … Pe scurt, fusta din denim are doar merite și nici măcar un defect!

Dar pe care să o alegi? Aceasta este dilema: mini, midi sau maxi? Depinde de stil în primul rând, de ocazie unde vrei s-o porți și de modelul care ți se potrivește.

Dependenții de tendințe s-ar îmbrăca în fusta maxi din denim, o tendință care face ca inimile să bată mai repede în acest sezon. Creion, cu nasturi, neagră, albă, aceste fuste lungi îți vor transforma complet look-ul.

Combin-o cu tendințe sezoniere precum dungi verticale (care au și avantajul de a slăbi), modele boho chic sau nuanțe neutre de alb optic, bej, muștar și nisip. Vei arăta wow, garantat!

Am făcut o selecție de modele care să te inspire data viitoare când mergi la shopping!

ARTICOLE SIMILARE

Oversize, crop, asimetric, patchwork… Cum să porți cămăși nestructurate?

Andreea Damian

Pommery Brut Royal, Bollywood chic

realitatea

Lara Stone, foarte Bardot în W Magazine

realitatea

Celebrity obsession: salopeta

realitatea

Karen Elson in Harper’s Bazaar UK

realitatea

10 pantofi pentru o garderoba chic

Scrie un comentariu