Tabu
BEAUTY

Gene „picioare de păianjen”: tendința de machiaj care mărește ochii

Genele „picioare de păianjen” sunt tendința de neratat pe rețelele sociale chiar acum. Află din rândurile de mai jos cum să le obții.

Tendințele în materie de machiaj continuă să prolifereze pe rețelele de socializare. Recent, utilizatorii de internet au vorbit despre machiajul „curcubeu” și buzele înghețate.

Aceste tendințe au fost toate evidențiate pe rețeaua de socializare TikTok, la fel ca și acest nou mod de aplicare a rimelului. Dacă o vedetă a dezvăluit cum se aplică rimelul cu penseta, astăzi, există încă un nou mod de a atrage atenția.

Inspirată de genele de păpuși din desenele animate japoneze, tendința genelor „picior de păianjen” zguduie întreaga platformă. Nu vă faceți griji, nu este vorba de a obține genele pline de rimel, ci mai degrabă un aspect mai mare cu gene de diferite dimensiuni…

În spatele acestei tendințe se află influencerul Sarah Cheung. După ce a descoperit acest look pe rețeaua de socializare chineză Xiaohongshu, ea a publicat versiunea sa pe Tiktok, care a fost un adevărat hit (peste 6 milioane de vizualizări!).

Cum să obții acest aspect? Trebuie să aplici rimel pe genele naturale, apoi să tai genele false în mai multe bucăți, înainte de a le lipi pe genele tale. Scopul este să le așezi pe cele mai lungi la mijloc și pe cele mai scurte la capete, pentru a obține un aspect XXL, ca de păpușă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ✨ (@sacheu)

Nu intra în panică dacă nu îți iese bine prima dată, probabil că va fi nevoie de mai multe încercări înainte de a stăpâni această nouă tehnică. Dacă nu îți plac/nu poți folosi genele false, poți începe prin a-ți aplica mascara periând unele gene pe verticală pentru a le face mai lungi decât celelalte. Vei obține gene ascuțite, distanțate, lungi și țepoase, ca personajele din filmele de animație japoneze.

ARTICOLE SIMILARE

Internauții râd de afișul documentarului lui Gwyneth Paltrow: parcă iese din organele intime ale femeii

Andreea Damian

Chanel | Marea întoarcere a coronițelor din flori

Andreea Damian

Bella Hadid, detronată! Ea este cea mai frumoasă femeie din lume, conform științei

Andreea Damian

Cum arata “femeia Barbie” fara machiaj. Diferentele sunt imense!

Instrumentele esențiale din trusa de mani-pedi a oricărei femei

Andreea Damian

Dacă dormi în această poziție vei face riduri mai repede

Andreea Damian

Scrie un comentariu