Tabu
Image default
BEAUTY

Happy Hour la Chocolate the Tanning Bar

Chocolate the Tanning Bar vă invită să vă bucurați de vară într-un spațiu unic în București. Locația de pe Calea Dorobanților nr. 111-131 este prima cafenea-centru de bronzare din România și își propune să reunească în același loc modalitățile perfecte de a te bucura de vară în mijlocul orașului.

Tehnologia de ultimă oră folosită pentru procedurile de bronzare asigură obținerea celui mai sănătos bronz posibil, iar dacă dorești să urmezi trendul verii și pielea ta să capete culoarea arămie pe care ținutele verii sunt cel mai bine puse în valoare, nu ezita să vii la Chocolate the Tanning Bar.

De asemenea, dacă înainte sau după bronzare dorești să rămâi în cafenea și să savurezi una dintre variatele specialități de cafea sau cocktailuri de vară, ar fi bine să vii însoțită pentru că așa va veni și băutura comandată de tine. Începând din 5 august, Chocolate the Tanning Bar are program de Happy Hour: la fiecare cafea sau cocktail comandat se servește încă una în plus. Începând cu aceasta lună, Chocolate the Tanning Bar găzduiește o serie de evenimente tematice special create sub conceptul Chocolate goes for Happy Hour!

Primul eveniment al seriei aduce mai aproape însorita Italie și sub umbrela Happy Italian Hour, Chocolate the Tanning Bar vă propune o “întâlnire” cu ceea ce înseamnă specificul italian al răsfățului și bucuriei de a petrece timp de calitate alături de prieteni într-un loc după model occidental. Fie că este vorba de emblematica Vespa, cocktailurile cu Aperol sau Fiat 500, un alt binecunoscut simbol al Italiei, toate acestea se regăsesc începând cu 5 august la Chocolate the Tanning Bar.

ARTICOLE SIMILARE

Ce trebuie sa faci inainte de fiecare machiaj

realitatea

Supermodelele Victoria’s Secret își dezvăluie secretele de frumusețe

Andreea Damian

La Bibliothèque, salon de frumusețe și cărți bune

realitatea

Nicoleta Luciu, plina de bube! “Arătam ca un peşte bolnav”

Copiii lui Cindy Crawford sunt superbi! Uite cat de mult seamana cu fostul supermodel

TOP tari cu cele mai frumoase femei din lume

Scrie un comentariu