Home > Agenda > stiri > George Clooney și Uma Thurman la un pas de o tragedie

George Clooney și Uma Thurman la un pas de o tragedie

Noaptea de 4 spre 5 iulie era să se termine tragic pentru două dintre cele mai cunoscute staruri de la Hollywood. Geroge Clooney, iubita lui, Elisabeta Canalis, și Uma Thurman au sărbătorit ziua Americii pe un yachat pe lacul Como din Italia.

Evident, seara, cei trei au ieși pe puntea vasului pentru a privi focurile de artificii trase cu ocazia zilei Statelor Unite, iar unul dintre artificiile trase s-a aprins prea târziu chiar lângă ambarcațiunea pe care se aflau vedetele și prietenii lor. Bubuitura a fost extrem de puternică și i-a speriat la maxim pe petrecăreți. Unii dintre aceștia au declarat că la bord s-a declanșat un mic incediu care a  fost stins destul de repede, dar acest zvon nu a fost confirmat până acum. Dacă artificiile ar fi explodat doar 2-3 metri mai aproape am fi fost martorii unei tragedii hollywoodiene de proporții pentru că yachtul ar fi luat foc instantaneu. Din fericire, nu au existat răniți.

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Loading...

Comenteaza acest articol

George Clooney și Uma Thurman la un pas de o tragedie

by realitatea   1 min
0