Home > beauty > Giulia vacanta de 5 stele in Mykonos!

Giulia vacanta de 5 stele in Mykonos!

Giulia este exemplul perfect de femeie care stie sa-si imparta timpul intre cariera, familie si relaxare incat sa fie fericita. Merge cu fetita la baby spa si are grija singura de pielea ei. Mai mult, si-a programat o mica vacanta in care sa se simta rasfatata si sa se relaxeze.

Giulia si-a facut bagajele si insotita de cativa prieteni a plecat intr-o scurta vacanta in frumoasa insula greceasca, Mykonos. Artista a stat aproape o saptamana la cel mai luxos hotel de pe malul marii unde s-a bucurat de tot rasfatul cuvenit.

Cantareata s-a bronzat in fiecare zi pe alta plaja si asta pentru ca si-a dorit sa viziteze cat mai mult. Mamica a unei fetite de un an si 4 luni, Giulia a afisat pe plaja o forma de invidiat si un abdomen plat.

Imi place Grecia foarte mult, iar in Mykonos am fost pentru prima data. Mi-a placut foarte mult insula, peisajele sunt absolute superbe, iar nispul si apa sunt de vis!” a declarat Giulia

Artista a stat 6 zile plecata in Grecia, 5 zile in Mykonos, iar ultima zi s-a refugiat in Creta unde s-a bucurat de mancarurile traditionale grecesti.


Articole asemanatoare
Dieta pentru un stomac plat
Ela Craciun lanseaza cea mai onesta campanie: ‘Iubeste-te.’
Adevarul despre divortul GIULIEI!
EDEN PARK la Bucuresti / Uite cum s-a imbracat GIULIA la eveniment!

Loading...

Comenteaza acest articol

Giulia vacanta de 5 stele in Mykonos!

by   1 min
0