Tabu
BEAUTYWhat's hot

Giulia vacanta de 5 stele in Mykonos!

Giulia este exemplul perfect de femeie care stie sa-si imparta timpul intre cariera, familie si relaxare incat sa fie fericita. Merge cu fetita la baby spa si are grija singura de pielea ei. Mai mult, si-a programat o mica vacanta in care sa se simta rasfatata si sa se relaxeze.

Giulia si-a facut bagajele si insotita de cativa prieteni a plecat intr-o scurta vacanta in frumoasa insula greceasca, Mykonos. Artista a stat aproape o saptamana la cel mai luxos hotel de pe malul marii unde s-a bucurat de tot rasfatul cuvenit.

Cantareata s-a bronzat in fiecare zi pe alta plaja si asta pentru ca si-a dorit sa viziteze cat mai mult. Mamica a unei fetite de un an si 4 luni, Giulia a afisat pe plaja o forma de invidiat si un abdomen plat.

Imi place Grecia foarte mult, iar in Mykonos am fost pentru prima data. Mi-a placut foarte mult insula, peisajele sunt absolute superbe, iar nispul si apa sunt de vis!” a declarat Giulia

Artista a stat 6 zile plecata in Grecia, 5 zile in Mykonos, iar ultima zi s-a refugiat in Creta unde s-a bucurat de mancarurile traditionale grecesti.

ARTICOLE SIMILARE

FEMEIA-hipopotam a slabit 76 kg si e supermodel! FOTO!

Nicole Scherzinger, pe scena Cerbului de Aur de la Brașov

Andreea Damian

ADEVARUL despre pelerinajul IULIEI la manastiri / Galerie FOTO

realitatea

De Valentine’s Day, Amadeus lanseaza piesa “E ziua noastra”

Blogul secret al lui Meghan Markle scoate la iveală dezvăluiri incendiare

Andreea Damian

L’Wrenn Scott face cosmetice

realitatea

Scrie un comentariu