Tabu
LIFE & LOVEWhat's hot

5 motive potrivit cărora sexul după 50 de ani este mai bun!

Se spune că odată ce înaintezi în vârstă, libidoul tău scade. Cu toate acestea, există multe cupluri care încă se bucură de o viață sexuală fericită și sănătoasă chiar și la o vârstă înaintată. De aceea,  vârsta înaintată n-ar trebui să fie un impediment în a te bucura de viața ta sexuală și de compania omului iubit. Iată câteva avantaje ale sexului  la vârste înaintate:

1.Fără teama unei sarcini nedorite

În această perioadă a vieții, femeile nu mai au un ciclu menstrual, așadar nu există riscul de a rămâne însărcinate. Poți uita de anticoncepționale sau de pastila de a doua zi. Sexul devine astfel, modalitatea de a te apropia de partenerul tău și de a te bucura de momentele petrecute în intimitate. Desigur, a te proteja de eventualele BTS-uri, este o sarcină pe care n-ar trebui să o scapi din vedere, dacă tu sau partenerul tău ați fost diagnosticați deja cu o asemenea afecțiune.

2. Relaxează-te

Dacă ți-ai petrecut tinerețea studiind și construindu-ți un nume în cariera dorită, e timpul să te relaxezi și să culegi roadele. La 50 de ani, ai stabilitate financiară și cu siguranță ai pus deoparte pentru un trai liniștit. Tocmai de aceea, e timpul să recuperezi timpul pierdut.

3. Explorează opțiunile

Schimbările pe care corpul tău le suferă de-a lungul timpului, îți poate afecta intimitatea dar în aceeași măsură, te poate face să vrei să te cunoști mai bine. De exemplu, menopauza poate duce la lipsa lubrifierii vaginului ceea ce duce la reducere elasticității acestuia. Dar acesta nu este un motiv să încetezi să te bucuri de viața ta sexuală. Poți încerca lubrifiante și chiar uleiuri pentru a-ți pipera viața sexuală iar partenerul tău va fi mai mult decât fericit! Experimentează în dormitor, chiar dacă crezi că în tinerețe le-ai făcut pe toate. Nu este niciun motiv pentru care tu nu ai putea să pui idei noi în aplicare.

4. Apropierea dintre parteneri

După mulți ani petrecuți cu partenerul tău probabil vă cunoașteți foarte bine. De-a lungul mariajului ați întâmpinat foarte multe probleme cărora le-ați făcut. Iar sexul pentru voi nu este obligație ci o reală desfătare de care vă bucurați din plin.

Acestea sunt doar câteva motive pentru care, indiferent de vârstă, ar trebui să vă bucurați de sex. Dar nu uitați, faceți sex protejat indiferent de vârsta pe care o aveți.

5. Sunteți singuri

Cel mai probabil, copiii tăi deja se pregătesc de facultate. Aveți casa doar pentru voi doi și pentru timp petrecut în intimitate. Timpul a fost dintotdeauna un impediment în fața demonstrațiilor de iubire către partener, dar acum când copii voștri se pregătesc să înfrunte viața, este timpul să vă îndepliniți și voi câteva dintre dorințele pe care le-ați stagnat sau pur și simplu, uitat.

Mai mult aici.

ARTICOLE SIMILARE

Ronaldo, noul ambasador la PokerStars!

Cel mai mare salariu din Antene: CINE castiga mai mult decat Gadea sau Badea!!!

CHEESECAKE cu zmeura, reteta delicioasa de vara!

ANGELINA s-a casatorit cu BRAD PITT! In fine!

De ce nu poți repara o relație pe termen lung

Andreea Damian

Monica Gabor, album de doliu pe Facebook

Scrie un comentariu