Home > Agenda > Selah Sue: mesaj către publicul român!

Selah Sue: mesaj către publicul român!

Cântăreaţa belgiană Selah Sue îşi anunţă fanii, printr-un filmuleţ postat pe internet, că va sosi în curând la Bucureşti.

Phoenix Entertainment are deosebita plăcere de a anunţa concertul celebrei artiste în data de 22 septembrie la Arenele Romane din Bucureşti. Evenimentul care va deschide oficial sesiunea de toamnă a concertelor inedite începe de la ora 20:00, iar accesul publicului va fi posibil începând cu ora 19:00.

Selah Sue este o adevărată revelaţie a noului val de muzicieni care a atras atenţia încă de la primul material lansat: EP-ul Black Part Love. Acesta s-a bucurat de un mare succes, iar în 2011 a fost lansat primul său album, intitulat chiar Selah Sue cu care a cucerit iremediabil ascultători de pretutindeni.

Stilul abordat de artistă este unul original, un mixt incitant de muzică reggae, soul şi jazz, care a propulsat-o rapid în topul celor mai apreciate cântăreţe din lume.

Cel mai cunoscut single al artistei este, fără îndoială,  care a obţinut discul de platină, iar pentru Raggamuffin, Crazy Vibes şi Zanna şi-a trecut în palmares discuri de aur.

Biletele sunt disponibile la prețurile de 100 de lei în perioada 01.09-21.09 și 110 lei în ziua concertului prin rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe www.eventim.ro

Articole asemanatoare
Selah Sue: program şi reguli de acces la concert!

Loading...

Comenteaza acest articol

Selah Sue: mesaj către publicul român!

by   1 min
0