Tabu
Image default
CULTURE

Selah Sue: mesaj către publicul român!

Cântăreaţa belgiană Selah Sue îşi anunţă fanii, printr-un filmuleţ postat pe internet, că va sosi în curând la Bucureşti.

Phoenix Entertainment are deosebita plăcere de a anunţa concertul celebrei artiste în data de 22 septembrie la Arenele Romane din Bucureşti. Evenimentul care va deschide oficial sesiunea de toamnă a concertelor inedite începe de la ora 20:00, iar accesul publicului va fi posibil începând cu ora 19:00.

Selah Sue este o adevărată revelaţie a noului val de muzicieni care a atras atenţia încă de la primul material lansat: EP-ul Black Part Love. Acesta s-a bucurat de un mare succes, iar în 2011 a fost lansat primul său album, intitulat chiar Selah Sue cu care a cucerit iremediabil ascultători de pretutindeni.

Stilul abordat de artistă este unul original, un mixt incitant de muzică reggae, soul şi jazz, care a propulsat-o rapid în topul celor mai apreciate cântăreţe din lume.

Cel mai cunoscut single al artistei este, fără îndoială,  care a obţinut discul de platină, iar pentru Raggamuffin, Crazy Vibes şi Zanna şi-a trecut în palmares discuri de aur.

Biletele sunt disponibile la prețurile de 100 de lei în perioada 01.09-21.09 și 110 lei în ziua concertului prin rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe www.eventim.ro

ARTICOLE SIMILARE

Apple va produce un film despre Napoleon Bonaparte

Ciocîrlan

Deine Lakaien pentru prima dată în România

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Filmările pentru Game of Thrones s-au încheiat definitiv. Cum va arăta ultimul sezon

Andreea Damian

MIRCEA BADEA: Ce-i ureaza Banciu si Gainusa de ziua lui!

Sărbătoritul zilei

realitatea

Scrie un comentariu