Tabu
lifestyle

GO SALE! Reduceri speciale pentru toate pasiunile tale la Universul DallesGO

Doar până pe 8 martie ai reduceri la cele mai cool cursuri after work din Bucureşti! Înscrie-te acum şi bucură-te de discount-ul de 20%!

Reducerea se aplică pentru tot portofoliul de cursuri after work de la Universul DallesGO. Pentru că Universul DallesGO este locul unde se învaţă din plăcere, pe cursanţi îi aşteaptă 12 săptămâni de cursuri interactive şi creative after work.

Campania GO Sale! se desfăşoară până pe 8 martie sub motto-ul: cea mai tentantă reducere şi cele mai căutate cursuri din Capitală: 20% OFF @ Universul DallesGO!

Reducerea de 20% este valabilă şi pentru voucherele-cadou puse la dispoziţie de Universul DallesGO persoanelor care caută inspiraţie în preajma Valentine’s Day şi Dragobete sau celor care vor să pregătească o surpriză de 1 şi 8 Martie.

Peste 600 de cursanţi au ales deja un curs din portofoliul Universul DallesGO.

Mediul creativ în care se desfăşoară cursurile, profesorii care te motivează profesional, numele cu greutate implicate în proiect şi condiţiile de excelenţă oferite cursanţilor sunt ingredientele care au contribuit la succesul celei mai interactive platforme de cursuri after work din Bucureşti.

După trei ani de la prima ediţie, cinci sezoane şi peste 600 de cursanţi, Universul DallesGO se dovedeşte a fi cel mai ambiţios proiect din zona de learning lansat în Bucureşti.

La cursuri sunt aşteptate să se înscrie persoanele care investesc timp într-o pasiune şi cele care îşi doresc o schimbare profesională. Cursanţilor li se rezervă o experienţă cât mai interactivă şi accesul la specialişti din domeniul industriilor creative.

Ce poţi învăţa after work? Iată recomandările Universul DallesGO:

STILISM & TENDINŢE ÎN MODĂ, modul Începători – Cursul se adresează celor care folosesc moda ca limbaj de exprimare, în construirea stilului personal. În cadrul cursului vei descoperi modul în care se traduc tendinţele în garderoba personală şi cum îţi poţi adapta ţinuta în contextul codurilor sociale. Irina Markovits, cu o bogată experienţă ca jurnalist de modă şi consultant de stil, îi va îndruma pe cursanţi în primii paşi pe care aceştia îi vor face în lumea modei.

STILISM & TENDINŢE ÎN MODĂ, modul Avansaţi – Cursurile poartă amprenta lui Ovidiu Buta, stilist şi jurnalist de modă care nu mai are nevoie de prezentări. Printr-un program dinamic şi interactiv, cursanţii au oportunitatea să acumuleze noi experienţe în domeniul stilismului care le vor accelera formarea profesională. Aceştia vor face cunoştinţă cu echipe de profesionişti din industrie, intrând în contact cu cei mai în vogă designeri români, fotografi și fashion editori. În cadrul workshop-urilor de stilism, cursanţii vor realiza proiecte creative de mix & match și vor organiza shooting-uri foto. Fiecare participant va avea la dispoziţie un număr egal de cadre pentru a-şi transpune viziunea stilistică într-un pictorial. Vor lucra în echipă cu un fotograf de modă experimentat pentru organizarea unui ședințe foto. Vor avea libertatea de a decide scenariul implicându-se de la stadiul de concept şi alegerea pieselor vestimentare şi până la selecţia accesoriilor, a decorului şi a cadrelor foto.

MAKE-UP, modul Începători Diana Ionescu, make-up artist cu experienţă în fashion, beauty şi avangardă, a avut colaborări cu cele mai prestigioase reviste de modă, Elle, Harper’s Bazaar şi The One. Timp de trei luni, Diana dezvăluie cursanţilor trucurile unui machiaj sofisticat şi tendinţele în frumuseţe şi îngrijire personală. Cursul permite cursanţilor să descopere modul în care trăsăturile pot fi puse în valoare prin culoare şi prin arta machiajului.

MAKE-UP, modul Avansaţi – Cursul oferă oportunitatea unei specializări profesionale în make-up, acordând la finalul celor 12 sedinţe săptămânale diplome acreditate. Cursul pregătește persoanele care îşi doresc o carieră de make-up artist prin familiarizarea cu tehnici avansate de machiaj profesional folosite în cadrul prezentărilor de modă, al şedinţelor foto, în televiziune, în teatru şi în cinematografie.

Partener: MALU WILZ – va pune la dispoziția cursanților kit-urile profesionale de produse de make-up și de îngrijire a tenului pe care se va lucra în cadrul workshop-urilor creative.

HAIRSTYLING – Cursul este destinat atât celor care vor să-şi construiască o carieră în domeniu cât şi celor care vor să descopere formule de tratament şi de styling profesional. Cursanţii vor învăţa legile de colorimetrie şi tehnicile de haircut de la cei mai cunoscuți profesionişti în hairstyling, sub coordonarea GETT’S Artistic Team. În saloanele Gett’s se vor desfășura toate sesiunile de practică, iar la finalul celor trei luni de cursuri participanții vor obține diplome acreditate.

FOTOGRAFIE, modulul Începători – Numele lui Cornel Lazia este mereu în atenția celor captivaţi de fotografie. Alături de Cornel, cursanţii se vor iniţia în tot ceea ce înseamnă comunicare vizuală, într-un domeniu în care lucrurile se schimbă continuu. De-a lungul celor 12 săptămâni de workshopuri de tehnică şi artă fotografică, cursanţii vor învăţa pas cu pas cum pot lucra cu toate setările aparatului foto şi cum pot controla lumina.

FOTOGRAFIE, modulul Avansaţi – Se adresează celor care iubesc fotografia şi îşi doresc să îşi perfecţioneze stilul fotografic şi să îşi educe ochiul pentru a obţine cele mai bune cadre. Cursanţii vor avea ocazia să exerseze tehnici avansate de fotografie de studio şi outdoor, învăţând de la un fotograf profesionist care sunt ingredientele unui cadru perfect.

DESIGN INTERIOR Arh. Dorin-Ştefan Adam este lector doctor arhitect și predă la atelierul de proiectare, în cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”. Cursul său oferă ocazia de a învăţa şi a pune în practică regulile de ambientare a interioarelor şi de selectare a finisajelor. Pe lângă workshop-urile „how to”, cursanţii vor descoperi stilurile de design şi arhitectură consacrate şi vor realiza planuri de amenajare interioară.

RELAŢII PUBLICE Ioana Mănoiu este Managing Partner al agenţiei GMP PR şi profesor asociat al Facultăţii de Jurnalism şi Stiinţele Comunicării, având peste 12 ani de experienţă în domeniul relaţiilor publice. Cursul Ioanei instruieşte viitorii consultanţi de comunicare, fiind destinat persoanelor care vor o carieră în relaţii publice. În cadrul celor 12 săptămâni, cursanţii vor fi introduşi în secretele relaţiilor publice, corporate affairs, comunicare B2B, fund raising, CSR, event management etc.

ADVERTISING – Alături de Sorin Psatta, unul dintre veteranii publicității românești, cu 18 ani de vechime în branșă, cursanții vor descoperi cum se construieşte, cum se măsoară şi cum se întreţine un brand. Cursurile se adresează celor interesaţi să înţeleagă mecanismele unei agenţii de publicitate şi factorii care condiţionează succesul unei campanii integrate de comunicare.

„Experiența noastră de până acum ne-a demonstrat că există un număr foarte mare de persoane interesate să urmeze cursurile after work pe care le organizăm la Universul DallesGO. Campania de reduceri se adresează persoanelor care ne cunosc deja initiațiva şi şi-au propus să se înscrie. Am început să organizăm în fiecare sezon o lună de SALE în care oferim acestor persoane oportunitatea de a se înscrie din timp cu o reducere substanțială.”, declară Cristian Bănică, brand manager proiectului.

Programul cursurilor Universul DallesGo permite accesul studenților, dar și al profesioniștilor, toate începând cu ora 18:30. Fiecare curs include 12 întâlniri săptămânale.

Reducerea de 20% se aplică pentru înscrierile făcute până pe data de 8 martie, la sediul Universul DallesGO din strada Ion Otetelesanu, nr. 2, etajul II, de luni până vineri, în intervalul 12:00-19:00.

Înscrieri: www.dallesgo.ro    |    0769 041 711

ARTICOLE SIMILARE

Destinații vacanță de iarnă

realitatea

Rihanna: Credeam că Brown e perfect

realitatea

Anish Kapoor – o nouă colecţie de ceşti „illy Art Collection”

realitatea

Paris Jackson și-a trasformat camera într-un altar pentru Michael

realitatea

MUGUR MIHAESCU surprins cu o blonda bine dotata! FOTO!

Johnny Depp și Keith Richards s-au îmbătat criță – FOTO

realitatea

Scrie un comentariu