Tabu
BEAUTY

„Gym Lips” – trucul de machiaj super-simplu pentru buze pline și hidratate vara

Pe rețelele de socializare, acest tutorial oferit de un make-up artist asigură buze pline și definite în doar câteva mișcări de creion.

Tendința „Gym Lips” face furori pe TikTok. Contrar a ceea ce sugerează numele său, nu este o metodă nouă de antrenament sportiv, ci un truc de machiaj foarte simplu care ar da iluzia unor buze pline, proaspete, fără a apela la injecții cu acid hialuronic.

Termenul a fost inventat de make-up artistul american Kelli Anne Sewell pentru a descrie aspectul îmbunătățit „fără machiaj” pe care îl prezintă atunci când merge la sală. „Se pare că nu purtați machiaj, ci doar buze pline și suculente”, a explicat ea într-un videoclip postat pe contul ei TikTok.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de makeup by KELLI ANNE (@makeupxka)

Un look care necesită doar două produse de înfrumusețare: „Cheia este doar să folosești un creion de buze exact de aceeași culoare cu gura ta”, dezvăluie ea în tutorialul său în timp ce face o demonstrație în fața camerei. Experta scoate în evidență mai întâi conturul buzelor pentru a accentua conturul. Apoi, ea umple interiorul cu un tratament specific acestei zone a feței (de tip unt, mască sau balsam hidratant) pentru a oferi un finisaj strălucitor și a estompa linia. Rezultat: gura apare mai plină, ca după un tratament estetic pe bază de acid hialuronic în stilul „russian lips”. Ca bonus, este perfect hidratată.

ARTICOLE SIMILARE

NEBUNIE: A cheltuit 300 000 $ ca sa aiba 2 PEPENI in loc de sani

Tratament cu bambus

realitatea

De când s-a retras din showbiz, Nadine s-a îngrăşat serios

Evan Rachel Wood pentru Gucci Guilty

realitatea

Make-up tips de vară

realitatea

ANDREEA ESCA nemachiata la 40 de ani!

Scrie un comentariu