Tabu
Image default
lifestyle

Haiku de toamnă – vacanță high tech în Japonia

O vacanță în Japonia îl va purta pe turist pe un drum care pornește din Evul Mediu al shogunilor până în mall-urile cu gadgeturi de ultimă generație. Principalul punct al unei astfel de vacanțe este Tokyo. Un tur de oraș trebuie să includă o vizită la Palatul Imperial. Deoarece este reședința oficială a împăratului, nu se poate vizita decât parcul palatului.
De asemenea, se poate vizita templul Asakusa, unul dintre cele mai cunoscute puncte turistice din Tokyo, despre care se spune că ar fi fost construit în secolul al VII-lea. Tot în zonă se află și templul Sengakuji, devenit celebru datorită celor 47 de ronini care au fost înmormântați acolo.
Pasionații de shopping trebuie să caute Ginza, cea mai cunoscută zonă de cumpărături. Marile case de modă au reprezentanțe, iar prețurile sunt poate mai mici decât în Milano.
În ceea ce privește electronicele, zona recomandată este Akibahara. Chiar dacă Japonia este o țară scumpă, aici prețurile sunt cu 10-15% mai mici decât în Europa.


Un sejur de 12 zile în Japonia costă puțin peste 2.500 de euro. Prețul include transportul până în Japonia și retur, cazarea, mesele (conform programului), transportul în Japonia și intrarea la obiectivele turistice menționate în program. Se vor plăti separat taxele de aeroport.

Citeste integral acest articol pe Cotidianul.ro

ARTICOLE SIMILARE

Marian Tescaru: “Dacă nu merge, închid-

realitatea

Soţia lui Andrei Gheorghe, în sânii goi la mare

Rihanna: Bătaia de la Chris Brown m-a deșteptat!

realitatea

Mischa Barton are tendințe sinucigașe

realitatea

Cindy Crawford, sexi aproape goală

realitatea

La 23 de ani, cantareata Belinda are 19 operatii estetice!

Scrie un comentariu