Home > Agenda > stiri > O handbalista romanca, acuzata de lesbianism de sotul ei!

O handbalista romanca, acuzata de lesbianism de sotul ei!

Scandal monstru in lumea sportului din Romania! Alina Dobrin, handbalista la clubul CSM Bucuresti, este acuzata de sotul ei de lesbianism.

“Pârâta a creat în sufletul nostru (n.red. – al său şi al copilului) un sentiment de dezamăgire în sensul că a fost prinsă în fapt când întreţinea relaţii intime cu o persoană de sex feminin. Noi am crezut că aceasta îşi va reveni, dar minorul mi-a spus că ea continuă să o aducă în patul nostru pe respectiva, făcând aceleaşi lucruri”. Aşa începe cererea de divorţ întocmită de Robert Păcuraru (35 de ani), fost boxer profesionist, împotriva soţiei lui, Alina Dobrin.

Robert Păcuraru a crezut iniţial că este vorba de un bărbat care a apărut în viaţa soţiei sale, dar ceea ce a avut să afle a fost şocant: ea avea o relaţie cu o femeie. “Am tot bănuit că există un el, un el, un el, am tot întrebat. Am tot încercat să aflu de la ea, dar nu s-a putut. Şi aşa s-a ajuns să aflu alte lucruri. Ştia multă lume despre relaţia ei, doar eu nu ştiam. Surprize, surprize! Eu aflu mereu ultimul”, a declarat sotul sportivei pentru ProSport.

Articole asemanatoare
Jessie J e 100% LESBIANA dar nu are voie sa recunoasca
Ziua Internațională Împotriva Homofobiei și Transfobiei
Rosie O’Donnell: Angelina Jolie s-a dat la mine

Comenteaza acest articol

O handbalista romanca, acuzata de lesbianism de sotul ei!

by   1 min
0