Home > Agenda > stiri > Sarah Jessica Parker se teme de divorț

Sarah Jessica Parker se teme de divorț

Sarah Jessica Parker se teme de divorț pentru că ar putea să o lase fără bani.

Actrița din SATC – a cărei căsătorie cu Matthew Broderick se pare că nu mai merge din cauză că ar fi înșelat-o- îi mai dă o șansă soțului ei pentru că nu vrea să-și piardă averea acumulată.

Surse apropiate cuplului au declarat că cei doi duc vieți separate, dar că încearcă să rămână împreună pentru fiul lor, James.

Articole asemanatoare
victoria raileanu si coonrad mericoffer
Încă un DIVORȚ în showbiz. Și-au spus „adio” după 7 ani de iubire
relații
Vedetele care au sau au avut relații cu bărbați mai tineri decât ele
nume
Ce nume bizare le-au pus vedetele copiilor. Cel ales de Alicia Silverstone te face să râzi
celebrități
Care sunt cele mai înalte celebrități de la Hollywood

0 Response

 1. crimun

  Sunt mama unei fetite de 9 ani diagnosticata cu dislexie din clasa a I a. Dupa lungi cautari am reusit sa gasim o clinica in Bucuresti si o dna.logoped, foarte buna se ocupa de fetita mea de 2 luni. Progresele sunt mici, costurile sunt enorme,facem naveta in fiecare sambata Bucuresti-Brasov.
  Am mai citit de scoala speciala pentru copii dislexici din Targul Mures, este un lucru extraordinar pentru copii, ar fii mai mult decat necesar a se infiinta astfel de scoli si in alte judete pentru acei copii cu nevoi speciale si pentru acei parinti care cauta cu disperare un ajutor pentru ei.
  Din pacate, cu toata stradania noastra ca parinti, nu ne putem muta la Tg.Mures, suntem bugetari, avem locuinta de serviciu ceea ce ne impiedica in a face acest pas.
  Sa speram ca intr-un viitor apropiat se vor infiinta astfel de scoli, cu specialisti minunati si cu dragoste de meseria pe care o au si la noi in judet.
  Va multumim ca sunteti si pentru tot ceea ce reusiti sa faceti pentru copii nostri.
  Cristina.

Comenteaza acest articol

Sarah Jessica Parker se teme de divorț

by realitatea   <1 min
0