Tabu
Image default
lifestyle

HOROSCOP complet 2013 – Anul Sarpelui Negru / Totul despre BANI, SANATATE si DRAGOSTE!

Pe harta astrală a lui 2013, Saturn se află într-o relaţie armonioasă cu Mercur, planeta comunicării, Neptun, legătura noastră cu întregul cosmic şi Chiron, vindecătorul de răni. Dar, cu Saturn, lucrurile sunt complicate chiar şi atunci când se află într-o conjunctură bună. Te va încerca, mai nou, ambiţia de a face ceva măreţ, de a trece la un nivel mai evoluat şi, mai mult, vei avea parte de nenumărate oportunităţi pentru a-ţi duce la împlinire dorinţa.
Pe parcursul anului, fii pregătită să simţi că te afli pe un teren alunecos. Uranus este activ în această perioadă şi îi place să ne zdruncine realităţile false în care trăim cu fulgere neaşteptate. Marile schimbări vor veni peste noapte, în urma unor mari revelaţii. Marte pune şi el umărul la tensionarea situaţiilor, dar de asemenea îţi va oferi mobilitate şi ambiţie pentru a evolua.
Foarte mare grijă la job în anul Şarpelui Negru. Semnarea documentelor de orice fel necesită atenţie înzecită. Pe de altă parte, Şarpele are o energie care te poate avantaja dacă lucrezi in cercetare sau investigaţii.
Şarpele adduce şi mari transformări sau vindecări. Mai mult, în 2013, Pluto va dezvălui ceea ce e ascuns adânc în subconştient. Încet-încet, vom începe să vedem motivele pentru care s-au întâmplat unele lucruri, înţelegem cauzele anumitor disfuncţii. La fel ca şarpele, scăpăm de “pielea” noastră cea veche, devenim strălucitoare, înţelegem trecutul şi îl lăsăm în urmă.
Ai grijă să îţi creezi un spaţiu securizant la serviciu în acest an. Şarpelui îi place protecţia, trebuie să se simtă în siguranţă pentru a-şi pune abilităţile în mişcare. Anul acesta ai şansa să înaintezi încet, dar sigur. Saturn îţi va sprijini eforturile, iar dacă te concentrezi, vei duce lucrurile la bun sfârşit.
Cât priveşte viaţa socială, chiar nu este nevoie să ieşi în lume atât de des dacă nu ai chef. Consideră anul 2013 ca o perioadă de introspecţie.Nu te lăsa atrasă în activităţi sociale superficiale dacă eşti mai degrabă interesată de consolidarea unor relaţii serioase.
Întâmpină anul 2013 cu vestimentaţii închise la culoare şi gânduri pozitive. În mitologie, şarpele reprezintă adesea vindecarea trupului dar şi întoarcerea spre o o treaptă mai înaltă a spiritualităţii. Anul acesta, aşteaptă-te ca multe dintre problemele din trecut să se rezolve pentru ca tu să poţi evolua încet, dar sigur.

BERBEC

Berbecii vor învăţa anul acesta cât de importantă este implicarea în acte sociale. Îţi vei însuşi astfel arta compromisului, dar şi înţelepciunea de a face parte dintr-o echipă. Chiar dacă aceste lecţii nu vor pica bine caracterului tău dârz. Este binecunoscut faptul că atunci când vrei ceva îl vrei chiar acum. Ei bine, anul 2013 te va ajuta să te înmoi, să o iei mai cu binişorul. Este perioada când te concentrezi mai mult pe familie, pe casă. Poate 2013 este anul când te decizi să mai apară un bebeluş în familie ori vei găsi casa perfectă. Toate acestea îţi vor arăta cât de importanţi sunt ceilalţi în viaţa ta – chiar dacă viaţa lângă persoana iubită nu e o aventură, este totuşi o binecuvântare. Anul acesta va deschide multe uşi în viaţa ta sentimentală.
În 2013, Pluto va fi forţa majoră care te va determina să faci schimbări în viaţa ta. Pluto are grijă ca sufletele noastre să evolueze, de aceea, dacă îţi tranzitează semnul, înseamnă că e cazul să faci anumite schimbări. Chiar dacă ţie nu-ţi plac schimbările, alţii pot decide pentru tine: poţi să fii părăsită, concediată sau acuzată pe nedrept. Lucruri care nu ţi-ar plăcea să se întâmple. Pluto este însă acolo pentru a te ţine pe calea ta, pentru a-ţi arăta drumul spre noua ta viaţă. Este inutil să te împotriveşti. Cooperează şi vei fi răsplătită. Adoptă schimbările cu credinţa că va fi bine. Chiar va fi, până la urmă!
În altă ordine de idei, visele par să ţi se împlinească anul acesta. Creativitatea ta te va ajuta să obţii ceea ce îţi doreşti, iar succesul va veni nu din senin, ci după asumarea unor riscuri sau chiar după un eşec. Vei avea energia necesară să te regrupezi, să nu cedezi tentaţiilor autodistructive şi să alegi ceea ce e bine.

Bani: Gândeşte-te de două ori înainte de a face orice fel de cheltuieli extravagante. Va trebui să scoţi mulţi bani din cont în acest an şi vei avea nevoie de mai multă stabilitate financiară în viaţa ta.
Sănătate: Starea sănătăţii va fi, în general, bună în acest interval. Se poate, la mijlocul anului, să apară diverse alergii şI ar fi bine să treci mai des până la stomatolog. Evită, pe cât se poate, lactatele şi cărnurile grase.
Dragoste: Nimic spectaculos în viaţa ta sentimentală. Dacă eşti măritată, e cazul să găseşti noi modalităţI pentru a-ţi face partenerul fericit. Dacă nu ai iubit, răbdarea şi sinceritatea îţi vor aduce în cale sufletul pereche.

TAUR

2013 înseamnă pentru Taur progres, dar numai graţie muncii din greu şi a disciplinei. Îţi place să evoluezi într-un mediu familiar, care îţi dă sentimentul de siguranţă, conform unor rutine bine stabilite. Din păcate, toate acestea te ţin pe loc, nu te lasă să progresezi. Viaţa înseamnă schimbare: singurul lucru pe care te poţi baza în viaţă este că aceasta se va schimba. 2013 este anul în care locul tău pe aceasta lume se va transforma în altceva. Sunt multe aspecte pe care le-ai lăsat neexplorate, iar anul acesta îţi va oferi oportunitatea să ţi le descoperi.
În 2013, veţi simţi nevoia să te exprimi, să te faci auzită. Tu, cea care stagnezi, cea care nu repari nimic dacă nu e stricat, vei primi o undă de energie, care te va face să vezi roşu în faţa ochilor şi să vrei să schimbi lucrurile. Procesul va fi destul de stresant, s-ar putea să-ţi dea bătăi de cap sau insomnii – dar evoluţia nu este niciodată confortabilă. Pe de altă parte, în momentul când încetezi să evoluezi, începi să mori. Priveşte lucrurile aşa! Venus este planeta care te guvernează. Acesteia îi plac lucrurile frumoase, graţioase, încântătoare, de aceea s-ar putea să fii vrăjită de chestii luxoase pe care nu ţi le poţi permite. Cu toate acestea, s-ar putea să te răsfeţi în tot felul de moduri – ai grijă, cu această ocazie, să nu te îngraşi. Mai bine bucură-te de lucrurile simple din viaţă şi antrenează-ţi mintea şi trupul să găsească plăcere în aer liber, făcând exerciţii fizice regulat. Două metode infailibile pentru a stopa efectele îmbătrânirii. A şti să îmbătrâneşti frumos este o artă. În acest an, vei primi informaţii preţioase despre cum să-ţi schimbi stilul de viaţă într-unul mai sănătos. Poate, cu această ocazie, ţi se va modifica rutina zilnică, obiceiurile. Poate vei renunţa la bagheta de la micul dejun după ce vei afla că grâul modificat genetic provoacă inflamaţii şi alte reacţii urâte. De obicei, eşti tentată să spui: “Nu-mi pasă, îmi place să mănânc baghetă la micul dejun”, însă acum îţi va păsa şi vei face nişte schimbări foarte uşor. În asta constă graţia.

Bani:La începutul anului, contul tău nu va arăta foarte bine, dar nu te îngrijora! Până în decembrie, vei sta pe un teanc de bani, care pot proveni fie dintr-o tranzacţie norocoasă, fie dintr-o moştenire.
Sănătate: În acest an, îţi vei folosi energia la maximum. Menţine un echilibru între activitatea intensă şi relaxare. De asemenea, acordă importanţă sporită igienei şi alimentaţiei.
Dragoste: Vei avea parte de calm şi pace în relaţia ta sentimentală. Dacă eşti singură, sunt şanse mare să fii atrăgătoare pentru persoana pe care ai pus ochii. Răbdarea e cuvântul de ordine.

GEMENI

Anul 2013 inseamnă, pentru Gemeni, evoluţie şi progres, chiar dacă asta presupune ieşirea din zona de confort. Planeta guvernantă, Mercur, mesagerul zeilor, este provocată de Neptun, planeta idealurilor, astfel că acum este timpul să cercetezi profunzimile sufletului tău şI să descoperi ce te nemulţumeşte, ce schimbări ai vrea să faci. Pluto, pe de altă parte, lucrează intens, împingându-te de la spate să recunoşti adevărul, îţi şterge minciunile şI te transformă în interior. Pluto înseamnă înfruntarea celor mai adânci temeri ale noastre, când lucruri care ne schimbă pentru totdeauna se întâmplă. Cu Neptun activ în 2013, s-ar putea ca modalităţile obişnuite de comunicare să fie întrerupte, ceea ce îţi poate provoca un sentiment de frustrare. S-ar putea, la un moment dat, să descoperi că relaţia ta sentimentală are nevoie de o profunzime mai mare decât eşti tu obişnuită să oferi. Poate că eşti cu cineva care, în acest interval, are nevoie de mai multă grijă şi compasiune. Chiar dacă nu eşti obişnuită să ai răbdare, lucrurile se vor îndrepta. E posibil, pe de altă parte, să te iluzionezi singură în legătură cu viaţa amoroasă. Idealizezi pe cineva care nu merită? Fii atentă căci, în 2013, lucrurile pot fi uşor ceea ce nu par a fi.
Gemenii sunt renumiţi pentru cele două feţe ale personalităţii lor, cea întunecată şi cea luminoasă. Este importantă de reţinut că ambele au nevoie să fie exprimate. Marte, în 2013, îţi va furniza o cantitate mare de energie, care se va traduce în ambiţie şi hotărâre. Totuşi, este nevoie să te concentrezi asupra ţelului tău. Fii concretă. Ce vrei să se întâmple luna aceasta? Luna următoare?
În acest an, Uranus – planeta schimbărilor şi a ideilor geniale – nu este în armonie cu Luna, guvernanta emoţiilor şi a instinctelor. De aceea, compromisul şi o atitudine împăciuitoare te vor duce acolo unde vrei să ajungi.
În 2013, Gemenii vor avea ocazia să-şi rezolve probleme importante, cu ajutorul lui Chiron, vindecătorul, care este activ. Dacă există situaţii în care ţi-e frică, jenă, eşti timidă sau retrasă – este posibil ca ceva din trecutul tău să se fi declanşat. Profită de această perioadă pentru a-ţi lăsa sentimentele să erupă. Nu mai fugi de ele – înfruntă valurile şi vei ajunge într-o lume nouă.

Bani: Poziţia planetelor îţi va satisface nevoile financiare, dar ai grijă să nu te arunci în cheltuieli prea mari în acest an.
Sănătate: Starea sănătăţii şi vitalitatea vor rămâne la un nivel satisfăcător, totuşi, ai grijă la bolile contagioase. La finalul anului, e posibil să apară probleme digestive.
Dragoste: Viaţa sentimentală va fi mult mai stabilă, vei putea să dezvolţi o relaţie armonioasă cu partenerul. Dacă eşti singură, aşteaptă-te la o dragoste la prima vedere.

RAC

Pentru Rac, anul 2013 înseamnă schimbări profunde la toate nivelurile. Viaţa este interesantă, aşa că învaţă să adori natura schimbătoare a realităţii. 2013 ar putea schimba singurul lucru pe care ai putut conta întotdeauna.
Mercur, planeta comunicării, fuzionează cu Venus, planeta ta guvernantă. S-ar putea să te gândeşti mai mult la trăsăturile personalităţii sale. S-ar putea, la un moment dat, graţie lui Uranus, să înţelegi că tot ceea ce ai realizat până acum nu este cu adevărat valoros pentru tine. Aici începe munca ta. Această fricţiune îţi dă motivaţia pentru a schimba felul în care te percepi, ceea ce poate duce la confruntări cu ceilalţi. Fiind Rac, ar fi mai uşor să te retragi în carapacea ta, să fii pasivă. Numai că este mai sănătos ca, uneori, să joci cu cărţile pe masă.
Pluto insuflă viaţă lucrurilor care au fost, încet încet, sufocate. De asemenea, horoscopul anului 2013 arată unele aspecte stresante ale lui Uranus. Stresul va fi evident; s-ar putea să fie dificil să găseşti timp pentru a te relaxa. Poate începi o nouă carieră care te solicită la maximum. Poate îţi vei da seama că poveştile pe care le spui pentru a ţine lucrurile sub control nu mai merg. Pe măsură ce cauţi răspunsuri, le vei primi, chiar de la tine. Vei şti ce vrei să plece şi ce vrei să rămână. Când Pluto e în cărţi, întotdeauna trebuie să-ţi aminteşti cum acţiunile tale îi afectează pe ceilalţi. Cu cât mai mulţi oameni vor beneficia de pe urma ta, cu atât mai mare va fi recompensa.
Combinaţia Jupiter – Soare în horoscopul tău este norocoasă. Când nu eşti stresată, te vei simţi plină de energie, capabilă să duci la îndeplinire tot ce-ţi pui în minte. 2013 va însemna pentru tine un noroc fantastic şi evenimente magice. Saturn ne învaţă că adevărata libertate înseamnă asumarea responsabilităţii – dacă vrei să ai controlul asupra vieţii tale, asumă-ţi responsabilitatea! Saturn ne arată cum să muncim pentru ceva, cum să perseverăm şi să ne concentrăm. Fără aceste calităţi, nimic nu concret nu se poate forma. Vei avea idei grozave, şi nu puţine, dar acestea trebuie puse în practică. Îngăduie-ţi să gândeşti la scară mare!

Bani: Anul acesta, finanţele tale se vor situa la un nivel mediu, fără prea multe ocazii de sărbătoare dar şi cu prea puţine motive de îngrijorare.
Sănătate: Perioadele de stres te vor epuiza în acest interval. Protejează-te adoptând o dietă mai sănătoasă şi frecventând mai des sala de sport.
Dragoste: Planetele te vor ajuta să-ţi atingi visele în viaţa sentimentală. O veche iubire ar putea să apară din nou pe firmament.

LEU

Pentru Leu, anul Şarpelui Negru înseamnă transformare. Vei avea ocazia să devii versiunea ta îmbunătăţită. Este doar alegerea ta. Pluto, care reprezintă sufletul, este un jucător important in acest an pentru Leu. Când acesta este activ, este timpul pentru evoluţie. Fă curăţenie în toate colţişoarele vieţii tale. Renunţă la oamenii, proiectele sau stilul de viaţă care nu îţi încurajează evoluţia. Vârsta nu este o scuză să te complaci în aceeaşi situaţie. Poţi să renunţI la un obicei dăunător, precum fumatul, poţi să te apuci de yoga, să faci acupunctură, să scrii, să studiezi. Învaţă să te schimbi!
Graţie lui Mercur, te vei simţi mai introvertită în acest an, mai protectoare cu tine însăţi decât cu cei apropiaţi, ceea ce nu-ţi prea stă în fire. Pluto îţi va da sentimente confuze, căci o parte din tine va vrea să stea acasă, în timp ce altă parte va tânji să călătorească, să înţeleagă cum funcţionează această lume.
Tot în 2013, din cauza lui Marte, vei simţi nevoia să-ţi investeşti toată energia în casa ta. Poate vei renova, poate vei schimba mobila sau îţi vei achiziţiona piese noi de mobilier. PoţI deveni interesată de feng shui, arta străveche a organizării energiei care ne înconjoară. Oricum, în această perioadă, Leii sunt provocaţI să construiască ceva cu valoare în timp. Să laşi deoparte comportamentul copilăros şI să preiei puterea. Construieşte-ţi imperiul. Cine alegi să fii? Ce fel de relaţii te definesc? Îţi foloseşti potenţialul la maximum? Aduci vreo contribuţie importantă societăţii? Te exprimi în mod creativ? Acum este timpul să preiei controlul asupra vieţii tale.
Saturn are nişte aspecte importante în horoscopul pe 2013 al Leului. Saturn este profesorul nostru, părintele nostru, autoritatea. Nimănui nu-i place să fie tratat cu superioritate, în special ţie. Dar Saturn te poate face să-ţi externalizezi energia. Începe o dietă, apucă-te de un sport, dă papucii cuiva care nu merită atenţia ta, foloseşte-ţi energia în mod benefic. Saturn este activ atunci când ne simţim singuri, abandonaţi, când ne lipseşte ceva. Nu-ţi reprima sentimentele, încearcă să le înţelegi şi să le alini. Ai grijă de copilul tău interior. 2013 este anul care te pune din nou în cursă pentru a deveni ceea ce trebuia dintotdeauna să fii!

Bani: Mari schimbări în plan financiar pentru tine! Vei putea să faci, graţie unei moşteniri sau a unui câştig neaşteptat, cheltuieli extravagante şi călătorii în locuri exotice.
Sănătate: Sănătatea ta va fi, în general, excelentă. Pentru perioadele în care simţi oboseala, alege o dietă mai strictă şi odihneşte-te mai mult.
Dragoste: Emoţii puternice în acest an. Dacă eşti singură, vei găsi omul alături de care să-ţi întemeiezi o familie.

FECIOARĂ

Fecioarele vor avea parte de un an interesant în 2013. Chiar dacă vei avea parte de provocări în drumul tău, ţelul final este trecerea la următorul nivel. Cum Venus este în opoziţie cu Uranus, va crea situaţii contradictorii. Vei simţi că, în 2013, lucrurile trebuie să fie ori/ori. Ceea ce trebuie să faci este să te concentrezi şi să nu alergi după doi iepuri deodată. Poate că setul tău de valori se schimbă. Poate ce ţie ţi se pare important la începutul anului la final ţi se va părea prostesc. O rază de inspiraţie te va lovi şi vei vedea foarte clar care lucruri sunt deplasate şi trebuie repuse pe calea cea bună. Dacă eşti prea ataşată de trecut, poate fi un proces traumatizant şi dificil. Dacă eşti dispusă să mergi mai departe, să îmbrăţişezi noul, consideră-te eliberată.
Un aspect important în horoscopul tău este opoziţia Pluto – Jupiter, care îţi anunţă expansiunea, care îţi va schimba viaţa în cel mai profund mod. O manifestare fizică a acestui aspect ar putea fi o sarcină. Cu Pluto în Capricorn, figura tatălui, şi Jupiter în Rac, ai mare şanse să devii mamă în 2013.
Mercur împarte spaţiul cu Soarele în zodia ta, astfel că este important pentru tine, în această perioadă, să te exprimi. Dacă te abţii, s-ar putea ca acest lucru să-ţi dăuneze sănătaţii tale mentale.
Jupiter, Saturn şI Neptun lucrează împreună pentru a aduce ceva frumos în viaţa ta, cu uşurinţă. Poate că ai un vis pe cale să se îndeplinească. O idée care trebuie scoasă de la naftalină şi pusă în practică. Neptun va face ca totul să pară posibil, Jupiter îţi va da încredere în forţele proprii, iar Saturn te va înzestra cu disciplină pentru a transforma visul în realitate.
în 2013, este important să ai grijă de sănătatea ta. Tu ştii asta mai bine ca oricine. Începe ziua cu apă caldă şi suc de lămâie. Include suplimente alimentare în dieta ta, mănâncă organic, practică yoga, meditează, aleargă desculţă pe iarbă! Aceste simple practici te vor menţine puternică şi plină de energie.

Bani: Situaţia ta financiară va fi ideală în acest an. Nu te arunca în investiţii riscante şi fii precaută cui împrumuţi bani.
Sănătate: Nivelul de energie va fi mai mare decât te-ai fi aşteptat. În ultimul trimestru al anului, problemele de sănătate care nu-ţI dădeau pace se vor rezolva.
Dragoste: Dacă eşti în conflict cu partenerul,acum e timpul să vă împăcaţi. Seninătatea se va aşterne peste relaţia voastră şi lucrurile vor deveni mult mai calme.

BALANŢĂ

Anul 2012 este, pentru Balanţă, plin de lecţii valoroase cât priveşte relaţiile. Saturn este un jucător important în zodia ta. Când Saturn este activ, învăţăm să ne asumăm responsabilitatea pentru pentru vieţile noastre. Saturn este un mare dascăl, o mână fermă care ne aminteşte că trebuie să muncim pentru ceea ce ne dorim – nu există călătorii gratis. Jupiter l-ar contrazice, dar Saturn este activ în Balanţă, în conjuncţie cu Venus, planeta ta guvernantă, care este preocupată de frumuseţe, plăceri, confort. Te poate îndemna să-ţi dai ascultate laturii tale superficiale, “trimiţându-te” la shopping de lucruri drăguţe. Balanţele sunt, în general, frumoase şi rafinate. Saturn este aici pentru a-ţi da o lecţie sau două, ceea ce poate nu o să-ţi convină. Nu fii surprinsă dacă în 2013, vei simţi povara relaţiei cu partenerul sau, mai rău, vei fi abandonată într-un fel. Când Saturn şi Venus se combină, te poţi simţi neiubită, singură, cu un gol în viaţa ta care se cere umplut. Dacă poţi, înfruntă aceste sentimente fără a evada în alcool, mâncare sau shopping. Saturn te va învăţa cum să rămâi în picioare.
Dacă simţi că eşti sufocată de cei dragi, găseşte o modalitate de a echilibra lucrurile. Echilibrul este necesar pentru a o relaţie fericită, armonioasă. Fii curajoasă şi curioasă, căci adevărul te va elibera. Universul este gata să te ajute să găseşti părţile lipsă din viaţa ta. Trebuie să înţelegi de ce lucrurile sunt cum sunt şI, pe parcurs, vei găsi răspunsuri la întrebări de mult uitate.
Oricum, Balanţa va avea destulă energie pentru toate situaţiile în care se va afla în 2013. Uranus, planeta schimbării subite, va activa noi evenimente pentru tine care te vor scoate din zona de confort, ceea ce e bine, înseamnă evoluţie. Te vei transforma, vei deveni ceea ce mereu îţi doreai să fii. Poate vei întâlni oameni care te vor ghida în acest proces, îţI vor oferi energie pozitivă.

Bani: Anul acesta, când vine vorba de finaţe, vei avea parte de “atingerea” lui Midas. Tot ce vei atinge se va transforma în aur!
Sănătate: Deşi există posibilitatea să ai parte de nişte afecţiuni la nivelul sistemului digestiv şi nervos, te vei recupera instantaneu.
Dragoste: Vei fi în poziţia să-ţi înţelegi partenerul şi relaţia ta sentimentală va merge mult mai bine.

SCORPION

Pentru Scorpion, anul 2013 se anunţă plin de energie. Acum este momentul să pui bazele a ceva durabil, care să-ţi fie de folos în anii ce vor urma. Trebuie să te aştepţi la schimbări majore în casă. Anul acesta, Scorpionul va avea puterea să găsească energia pozitivă, să renască din propia cenuşă şi să-şi ia zborul spre zările înalte. Este momentul pentru care te-ai pregătit toată viaţa ta.
În 2013, s-ar putea să îţi manifeşti particularităţile de Scorpion mai mult ca de obicei. Mercur te provoacă să priveşti lucrurile cu mai multă profunzime. Trebuie să priveşti în interiorul tău şi să te concentrezi pe ceva pe ceva foarte serios, care chiar contează. Saturn îţi conferă disciplina de care ai nevoie pentru a îndeplini această misiune. Este ceva ce probabil amâni de mult timp. Un roman care trebuie scris, o afecţiune care trebuie tratată, un problemă emoţională care trebuie confruntată. Acum este momentul să vezi cât de mult valorezi de fapt.
Neptun, cu idealurile şI preocupările spirituale, are o influenţă mare în 2013 asupra zodiei tale. De aceea, vei fi extrem de sensibilă la situaţiile emoţionale. Trebuie să-ţI foloseşti puterea pentru a face bine. Ajută-i pe cei care vor să fie ajutaţi. Renunţă la cei care îţI vor energia fără vreo intenţie de a se schimba. Anul acesta, Scorpionul are puterea de a vindeca, dar doar pe aceia care chiar îşi doresc acest lucru.
Soarele în zodia ta înseamnă că eşti pregătită ca visele tale să devină realitate. Încearcă doar să întrevezi care este cea ai bună modalitate. Asigură-te că îţi vei găsi timp pentru timp, pentru a-ţi asculta vocea interioară. Băile calde cu săruri, uleiuri de rozmarin, lavandă şi, în special, patchouli, îţi aduc relaxarea de care ai nevoie. Plimbările prin pădure, meditaţia – toate aceste practici te pot întări emoţional. Repetă-ţi acest lucru: “Am tot ce-mi trebuie pentru a reuşi!”. Neptun schimbă adesea lucrurile dizolvându-le, schimbându-le ordinea. Renunţă când e nevoie şi luptă doar atunci când poţi.

Bani: Creativitatea ta înnăscută îţI va aduce nişte bani în plus, pe lângă veniturile obişnuite. Încearcă să nu te arunci în cheltuieli neobişnuite.
Sănătate: Mici afecţiuni, mai ales la nivelul dinţilor, te vor trimite la medic în acest an. Majoritatea pot fi evitate cu o dietă corectă.
Dragoste: Viaţa ta sentimentală va fi mult mai aventuroasă în acest interval. Vei fi pe aceeaşI lungime de undă cu partenerul, care va avea o mulţime de idei constructive.

SĂGETĂTOR

Săgetătorul este gata, în 2013, pentru o mare aventură cât priveşte relaţiile sentimentale. În acest an, vei învăţa ce înseamnă să-ţi asumi răspunderea, să înveţi arta compromisului. Ceea ce înseamnă că trebuie să îţi controlezi tendinţa de a simţi că iarba e mai verde în grădina altuia. Jupiter, planeta care te guvernează, îţi activează abilitatea de a adopta idei bune, formând o relaţie strânsă cu Mercur, planeta comunicării. Lucrurile devin mai serioase graţie lui Saturn, şi el în ecuaţie. În acest an, vei învăţa să nu mai tratezi relaţiile cu superficialitate, ceea ce îţi va aduce pace în viaţa personală.
Pluto te înseamnă să priveşti adânc în sufletul tău. Toate emoţiile negative trebuie eliberate sub influenţa acestei planete – gelozie, răzbunare, furie, trădare sau abandon. Sentimentul de vină îţi otrăveşte sistemul cu vibraţii negative. Nu încerca să rezişti, încearcă să îl faci să dispară făcând ceea ce e corect. Fii curajoasă şi nu vei regreta.
În zodia ta, din fericire, în acest an, Soarele şi Uranus sunt într-o relaţie armonioasă. Vei avea acces la schimbări rapide şi neaşteptate – mai aventuroasă de atât nu vei fi niciodată. S-ar putea, brusc, să îţi schimbi locuinţa sau să descoperi o oportunitate la care nu te-ai fi aşteptat. Poate e vorba de o sarcină pe nepusă masă, de un bebeluş. Oricum, schimbările te vor ajuta să evoluezi, să devii cine eşti destinată să fii. În această nouă aventură, trebuie să dai dovadă de responsabilitate, dar rezultatul merită cu vârf şI îndesat.
în orice caz, anul acesta, jocul se va schimba. Săgetătorul se va trezi la final cu o concepţie de viaţă total schimbată, cu altă viziune asupra lumii. Este foarte posibil să capeţi o anumită stabilitate în gândire, sentimente, care se va reflecta şi în relaţiile tale. S-ar putea să nu fie întotdeauna uşor, dar totul va fi nou şi interesant pentru tine. Viaţa se schimbă, iar tu te adaptezi din mers.

Bani: Graţie schimbărilor din carieră, profiturile tale se vor înmulţi. Nu ezita să te aventurezi pe teritorii necunoscute în ceea ce priveşte investiţiile.
Sănătate: Fizic, vei fi într-o formă bună tot timpul anului. La nivel psihic însă, trebuie să-ţi rezolvi unele probleme minore, care îţi reduc energia.
Dragoste: Viaţa amoroasă va fi mult mai stabilă, iar planetele au grijă ca lucrurile să se îndrepte în direcţia firească.

CAPRICORN

Ambiţiile uriaşe sunt specifice aproape tuturor Capricornilor, care se mulţumesc să urce încet, dar sigur, pas cu pas, spre ceea ce îşi doresc. Ei bine, 2013 va accelera puţin lucrurile. De aceea, se anunţă vremuri bine, dar în acelaşi timp destul de stresante. Capricornul se simte bine atunci când e în vârf. Este cel mai fericit când dă sfaturi şi îi controlează pe ceilalţi. Dar, mai ales, simte o presiune uriaşă de a urca tot mai sus, de a deveni mai bun, de a încerca lucruri mai grele.
Ei bine, în acest an planetele îţI vor fi alături în această încercare, dar trebuie să fii dedicată 100%.
S-ar putea să existe discrepanţe între ceea ce îţi doreşti tu, ce vrea partenerul tău şi care este rolul tău la slujbă, de pildă. Încearcă să vezi care sunt toate faţetele problemei şi să faci compromisuri atunci când e posibil. Rezolvarea acestor probleme îţi va schimba radical viaţa. Tensiunea se poate exprima la nivel fizic dacă nu eşti scapi de stress prin exerciţii de relaxare.
Planeta care te guvernează, taciturnul Saturn, este în trigon cu beneficul Jupiter. Asta înseamnă că te vei afla în situaţii norocoase, dar vei avea nevoie de ceva mai mult decât de noroc pentru a duce lucrurile la perfecţiune. Saturn îţi va oferi disciplina de care ai nevoie pentru a pune la punct toate detaliile necesare. Saturn poate fi şi dificil câteodată: te face conştientă de faptul că timpul este limitat, zilele sunt numărate, te face să te gândeşti la ameninţarea bolilor, a îmbătrânirii. Este un motiv în plus să fii mai atentă cu trupul şi cu mintea ta, să te preocupi mai intens de tine, iar Planetele îţi vor sta alături în eforturile tale. De altfel, există foarte multe native în Capricorn care îmbătrânesc foarte frumos.
Pentru a se simţi în siguranţă, Capricornul are nevoie de o bază solidă – o familie iubitoare este o parte a tabloului idilic. Maternitatea ţi se potriveşte, dar ai nevoie şi de o carieră. încearcă să găseşti o modalitate de a avea şi o slujbă convenabilă şi de a-ţi extinde familia. Dacă eşti într-o poziţie de conducere, ai puterea de a-ţi face propriul tău program, de a delega altora treburile mai puţin interesante. Familia are nevoie de tine acum, poate alt copil e pe drum sau poate te interesezi de casa ideală. Anul acesta va fi extrem de productiv pentru tine!

Bani: Acum este timpul să începi să pui deoparte pentru zile negre. Nu de alta, dar îţi permiţi, pentru că te vei pricopsi cu un surplus neaşteptat de bani.
Sănătate: Vei radia de optimism şI energie. Evită lăcomia când vine vorba de mâncare bogată în carbohidraţI şi grăsime, alcool şI dulciuri.
Dragoste: Viaţa ta amoroasă va suferi o transformare totală. Nu ascunde nimic de partener şi asigură-te că acesta înţelege care sunt visele şi dorinţele tale.

VĂRSĂTOR

Vărsătorul, în 2013, va avea ocazia de a-şi schimba felul în care este privit de lumea din jur. Acum este timpul să îţi susţii proiectele geniale şi să le pui în practică. Gândeşte-te la toţi oamenii pe care îi vei întâlni când vei demara proiectele – este timpul să schimbi lumea.
În zodia ta, ceea e iese în evidenţă în 2013 este faptul că planetele vor face multe cuadrate. Cuadratul este un aspect între planete ce aduce mare tensiune, adesea nu foarte plăcută. Unele părţi din tine nu vor fi de acord cu altele. Această dinamică ciudată dă naştere unei evoluţii teribile. Majoritatea oamenilor de succes au în harta astrală o mulţime de cuadrate, creând fricţiunea necesară pentru a pune lucrurile la punct. Tensiunea forţează Vărsătorul să treacă prin portalul schimbării.
Saturn este un important jucător în horoscopul tău pe 2013. Există metode probate şi verificate prin care poţi face anumite lucrurile şi asta încearcă Saturn să impună: tradiţie şi limite. Pe de altă parte, Vărsătorii sunt guvernaţi de excentricul, rebelul, schimbătorul Uranus. Ştii cum te simţi când cineva încearcă să-ţi impună regulile? Atenţie, acum vin vremuri iritante, dar gândeşte-te că totul e spre binele tău, planetele te vor ghida în metamorfoza ta.
Pluto joacă un rol semnificativ în zodia ta, de asemenea. Graţie acestei planete, se poate să vezi clar de ce ai dezvoltat asemenea frică de a te ataşa de cineva, de ce vezi relaţiile ca pe nişte capcane. Poate că acum este timpul pentru familie. Poate un copil va apăra şi el, dându-ţi acel sentiment de securitate şi valoare după care tânjeai.
În 2013, este foarte posibil ca Vărsătorului să-i fie recunoscute un merit, o idee grozavă. Nu lăsa frica de responsabilitate să stea în calea geniului tău. Acum este timpul să-ţi expui viziunea de viaţă, pentru că planetele vor ca acest lucru să se întâmple.

Bani: Finanţele nu sunt aşa de importante pentru tine în acest an. Totuşi, asta nu înseamnă că trebuie să te complaci în această situaţie. Munca grea îţi va fi răsplătită.
Sănătate: Vei fi plină de vitalitate, însă e posibil să fii afectată, ocazional, de anxietate şI atacuri de panică ce pot dăuna, pe termen lung, sănătăţii. Ai grijă să respecţi tratamentul recomandat de medic.
Dragoste: Nu fii excesivă atunci când dezvălui ceea ce simţi partenerului. Poartă-te natural şi vei avea de câştigat. Dacă eşti singură, te aşteaptă o perioadă de romantism pur.

PEŞTI

În 2013, Peştii vor rezolva multe lucruri în viaţa lor, căci dintr-odată le va fi uşor să fie disciplinaţi. Poţi să te desprinzi cu uşurinţă de trecut şi chiar te vei simţi bine făcând asta. Un aspect major în zodia ta este cea de-a patra Casă, guvernanta casei şi a familiei, a subconştientului, a rădăcinilor, câteodata mama poate fi văzută acolo. În acest an, este multă acţiune în aceste părţi ale vieţii tale; totuşi, pentru tine, va fi foarte uşor să ştii ce e de făcut.
Din fericire, Saturn este în relaţie armonioasă cu Neptun, Marte, Mercur şi Soarele. Aceste planete vor face un efort de echipă, conferindu-ţi energia lor diferită pentru a crea ceva. Aşteaptă-te că energia să fluctueze de la epuizare la inspiraţie totală. Este important să îţi respecţi semnalele corpului, dacă acestea apar. Dacă eşti obosită, trage un pui de somn. Dacă ţi-e foame, alege hrană naturală, plină de nutrienţi, în defavoarea alimentelor procesate. Fă-ţi timp pentru băi lungi şi relaxante.
Fiind în zodia Peşti, eşti de multe ori susceptibilă să simţi energia altora. Emoţii, frică şi gânduri care nu sunt ale tale pot ajunge să te bântuie. Peştii absorb lucruri de acest fel ca un burete. Saturn te va ajuta să îţi formezi o disciplină pentru a te proteja de felul acesta de energie. Simplul act de a îţi imagina un scut care te apără de vibraţii negative este tot ce îţi trebuie. Altă practică grozavă este să porţi un cristal care absoarbe energia pentru tine. Alege ceva închis la culoare.
Din felul în care sunt aliniate planetele, să nu fii surprinsă dacă vei face descoperiri neaşteptate. Poate îţi vei găsi sufletul pereche şi vei rămâne însărcinată în scurt timp. Saturn îţi întinde mâna în acest sens. Energia părintească a acestei planete este acolo pentru a te ajuta să stai pe picioarele tale şi să faci schimbări în lumea ta proprie.
Anul 2013 mai înseamnă pentru Peşti şi schimbări la nivelul familiei şi al casei. Poate vei vinde sau vei cumpăra o proprietate. O descoperire despre trecutul şi copilăria ta te va ajuta să te desprinzi de obiceiurile nesănătoase. Acţionează aşa cum îţi spune inima şi vei fi răsplătită din plin.

Bani: Anul aceasta, încearcă să menţii un echilibru între veniturile tale şi cheltuieli. Învaţă din greşelile trecutului când vine vorba de finanţe.
Sănătate: Energia şi vitalitatea te vor ajuta să treci anul cu bine. Acum e timpul să-ţi schimbi stilul de viaţă şi să renunţi la junk food, ţigări sau alcool. Stai departe de canapea cât de mult poţi.
Dragoste: Vin vremuri euforice, pline de satisfacţie pentru tine. Dacă eşti deja într-o relaţie, te aşteaptă momente pline de aventură. Dacă eşti singură, e timpul să crezi în dragoste la prima vedere.

ARTICOLE SIMILARE

TATICUL FACEBOOK, Mark Zuckerberg s-a casatorit. Uite cum arata mireasa lui

Irina Shayk și-a schimbat radical look-ul! UITE CUM ARATA ACUM

INTERVIU IMAGINAR: Karl Lagerfeld

realitatea

George Michael în tandrețuri cu un bărbat misterios

realitatea

Ghici cui aparțin extensiile

realitatea

Femeia perfectă are buzele lui Scarlett Johannsson și nasul lui Natalie Portman

realitatea

Scrie un comentariu