Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

Iată cum arată IUBITUL Cristinei Cioran, cu care s-a mutat în casă nouă!

De trei ani Cristina Cioran, coprezentatoarea emisiunii “Draga mea, prietenă” de la Kanal D trăieşte o frumoasă poveste de dragoste.

Chiar dacă nu au discutat despre o viitoare nuntă, toate indiciile indică faptul că acaesta nu se va lăsa mult timp aşteptată. Cristian Cioran şi iubitul ei, Traian s-au mutat împreună într-o casă nouă din Snagov.

“Traian este Capabilities Development Manager, manager de capabilităţi la o companie multinaţională. Prin programe de training dezvolta capabilităţile angajaţilor. Da, putem lucra împreună pentru că şi eu sunt trainer şi chiar avem un proiect împreună pe care îl vom dezvolta în anul 2014. În vorbă care spune că “nu e bine să amesteci dragostea cu afacerile” nu cred foarte tare pentru că nu sunt de părere că aceste aspect se exclude reciproc. Atâta timp cât te comport ca un profesionist la locul de muncă, în afacerea respectivă, nu văd de ce ar încurca faptul că te vezi cu persoana respectivă atât acasă cât şi la birou”, a ma dezvăluit Cristina într-un interviu pentru protvmagazin.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Fobiile vor putea fi tratate cu o simplă injecție

realitatea

Cum să mergi la cumpărături în sezonul reducerilor

realitatea

Oana Zavoranu, declaratie sincera: “Mi-am dat seama ca taranca eram eu”

Celebritati nascute pe 28 aprilie!

realitatea

Eva Longoria a pozat goală și însărcinată. FOTO

Andreea Damian

Dependenta secolului XXI si ce putem face in privinta ei

realitatea

Scrie un comentariu