Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Iată cum arată IUBITUL Cristinei Cioran, cu care s-a mutat în casă nouă!

De trei ani Cristina Cioran, coprezentatoarea emisiunii “Draga mea, prietenă” de la Kanal D trăieşte o frumoasă poveste de dragoste.

Chiar dacă nu au discutat despre o viitoare nuntă, toate indiciile indică faptul că acaesta nu se va lăsa mult timp aşteptată. Cristian Cioran şi iubitul ei, Traian s-au mutat împreună într-o casă nouă din Snagov.

“Traian este Capabilities Development Manager, manager de capabilităţi la o companie multinaţională. Prin programe de training dezvolta capabilităţile angajaţilor. Da, putem lucra împreună pentru că şi eu sunt trainer şi chiar avem un proiect împreună pe care îl vom dezvolta în anul 2014. În vorbă care spune că “nu e bine să amesteci dragostea cu afacerile” nu cred foarte tare pentru că nu sunt de părere că aceste aspect se exclude reciproc. Atâta timp cât te comport ca un profesionist la locul de muncă, în afacerea respectivă, nu văd de ce ar încurca faptul că te vezi cu persoana respectivă atât acasă cât şi la birou”, a ma dezvăluit Cristina într-un interviu pentru protvmagazin.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Andra, interzisă la televizor! Ce scene au adus-o în atenţia CNA

Catalin Maruta, nervos pe Bianca Dragusanu: “M-a luat de fraier”!

Cum să faci ordine în viața ta

realitatea

Bianca Dragusanu, pe Facebook. “Lasati criticile, graselor mustacioase ce sunteti”

Pe 8 mai spunem “Start EUROPAfest 2014 !”

Vezi CU CE DIETĂ A SLĂBIT Răzvan Ciobanu 34 de kilograme!

Scrie un comentariu