Tabu
Image default
CULTURE

IKEA Romania te invita sa devii ajutor de poveste in Campania Jucariilor de Plus!

Fiecare poveste vorbeste despre situatii in care binele invinge intotdeauna raul si prietenii adevarati apar de fiecare data cand este nevoie de ei.

Eroul trece prin multe probe care ii dovedesc indemanarea si curajul, insa ce s-ar face fara ajutoarele de poveste, care apar intotdeauna la locul si momentul potrivit? Fie ca este vorba despre soricei, broscute, iepuri sau bufnite, ajutoarele de poveste isi ofera ajutorul neconditionat.

Anul acesta, ne putem transforma in ajutoare de poveste in campania Jucariilor de Plus si, astfel, sa ajutam copiii din Romania si din intreaga lume sa aiba acces la educatie.

Campania Jucariilor de Plus este rezultatul unui parteneriat intre IKEA Foundation, UNICEF si Salvati Copiii, lansat in urma cu 12 ani,care isi propune sa contribuie la educatia copiilor fara posibilitati din intreaga lume. Mecanismul campaniei este simplu: pentru fiecare jucarie de plus sau carte de povesti pentru copii cumparata din magazinul IKEA in perioada 9 noiembrie 2014 – 3 ianuarie 2015, IKEA Foundation doneaza 1 euro pentru educatia copiilor.

Pentru noi, adevaratii eroi sunt copiii vulnerabili, care, desi nu traiesc intr-un basm, se lupta in fiecare zi pentru o viata mai buna. Ajutoarele de poveste nu sunt intotdeauna personajele magice din povesti, ci oamenii reali, care ii pot ajuta pe cei mici printr-un gest simbolic, dar care are un impact puternic. O jucarie sau o carte de povesti pentru copii cumparata din magazinul IKEA in perioada 9 noiembrie 2014 – 3 ianuarie 2015 reprezinta o sansa in plus pentru educatia copiilor fara posibilitati din Romania si intreaga lume”, declara Raluca Buzea, PR Responsible IKEA Romania.

Clientii IKEA Romania se pot implica si in initiativa „Doneaza de doua ori”. In zona caselor de marcat sunt pozitionate cutii de colectare, in care acestia pot dona jucariile sau cartile pentru copii tocmai cumparate.

Toate jucariile si cartile pentru copii vor fi donate catre Salvati Copiii Romania, care le va directiona catre gradinitele in care invata copii fara posibilitati.

ARTICOLE SIMILARE

Câmp de maci | De ce unul dintre cele mai premiate filme româneşti ale anului este refuzat de cinematografele din ţară

Andreea Damian

Dan Bălan, pe primul loc în clasamentul Billboard cu “Live Your Life”, remixul piesei “Dragostea din tei”

realitatea

Fenomenul Squid Game

Andreea Damian

BTS, record de vizualizări pe YouTube cu piesa „Dynamite”

Andreea Damian

„Squid Game” va continua cu sezonul 2. Anunțul Netflix

Andreea Damian

Culori în câmp electric la Conacul Otetelișanu

Scrie un comentariu