Tabu
Image default
PEOPLESlider

Imagini rare cu fiica Adelinei Pestrițu. Vedeta n-a mai postat de ani de zile poze cu ea

Adelina Pestrițu e unul dintre cei mai apreciați influenceri din România, însă a decis să o țină departe pe fiica sa Zenaida de tumultul din mediul online.

După ce a născut, vedeta a publicat mai multe imagini cu fetița, ba chiar i-a făcut și un cont de Instagram cu numele ei. Ulterior, a hotărât de comun acord cu soțul ei să șteargă respectivul cont și nu a mai pus poze cu ea nici pe conturile sale.

“Cred că este cea mai bună decizie pe care am luat-o în ultimii câțiva ani de viață, după ce m-am consultat și cu Virgil. Știu că, într-o lume în care rețelele de socializare au devenit spațiul comun unde găsim de la tipsuri, lifestyle, fashion până la momente personale sau care ar trebui să rămână personale, intimitatea este cel mai de preț accesoriu pe care îl putem avea sau oferi celor dragi nouă.

Încă e mică și am realizat că este prematur să activeze în viața virtuală după ce s-a întâmplat deja într-o oarecare măsură atunci când s-a născut. Dar niciodată nu e prea târziu să îndreptăm lucrurile. Când ea va decide că-și dorește asta, o vom susține cu multă dragoste, dar până atunci o să-i respectăm viața personală și dreptul la decizie pe care într-o bună zi îl va stăpâni și și-l va însuși pe deplin. Expunerea are partea ei frumoasă, dar toate la timpul lor”, a spus vedeta atunci.

Recent însă, cu ocazia zilei de naștere a soțului ei, Virgil, Adelina Pestrițu a publicat imagini cu familia sa. În poze apare și micuța Zenaida, care a crescut foarte mult. Acum, fetița are 4 ani și ochi pătrunzători, ca ai părinților săi.

ARTICOLE SIMILARE

Veste ȘOC! Simona Halep divorțează de Toni Iuruc. Motivul real al separării

Andreea Damian

Fanii lui Adele, uimiți de cea mai nouă fotografie postată pe Instagram. Nu o mai recunosc!

Andreea Damian

Spider-Man: Departe de casă – anunță încasări preconizate de cel puțin 1 miliard de dolari

realitatea

Afla cum poti crea un Retro-Glam Look!

realitatea

Beyonce a înlocuit limonada cu martini și toți sunt convinși că va interpreta coloana sonoră pentru Bond 25

Andreea Damian

Jorge a recunoscut totul: și-a înșelat soția. Care a fost motivul

Andreea Damian

Scrie un comentariu