Tabu
Image default
CULTURE

Împodobim bradul la Muzeul Satului

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” îi invită pe bucureșteni în perioada 5 – 19 decembrie 2022 să împodobească unul dintre brazii din muzeu pentru a întâmpina sărbătorile de iarnă „Din nou, împreună!”.

Sunt peste 50 de brazi care așteaptă să fie împodobiți cu diverse decorațiuni aduse și/sau confecționate de participanți.

Evenimentul care poartă titlul ”Din nou împreună!” va fi sub forma unei expoziții în care brazii, împodobiți cu diferite materiale, să promoveze frumusețea și diversitatea culturilor lumii! Ornamentele sau accesoriile care necesită electricitate sau foc deschis nu sunt permise, transmit organizatorii.

brad

Se poate participa cu clasa, școala, liceul, universitatea, prietenii, familia, colegii de birou, colaboratorii, organizația și cei care doresc să participe vor beneficia și de intrare gratuită la muzeu…. pe bază de globuri și decorațiuni! La sfârșitul Campaniei, toți cei care au împodobit un brad vor fi menționați pe pagină de Facebook a Muzeului și vor primi un dar din partea muzeului!

Prima ediție a acestui proiect a avut loc în anul 2021 și a fost gândită ca un concurs între diverse instituții – ambasade, uniuni, școli, cămine culturale etc. Au fost împodobiți în total 33 de pomi de Crăciun spre încântarea publicului vizitator și a celor care i-au împodobit.

Înscrieri și detalii suplimentare:
[email protected]

ARTICOLE SIMILARE

Robert de Niro, un nou atac virulent la adresa lui Donald Trump

Andreea Damian

Cele mai scumpe cărți de artă vândute în 2008

realitatea

Putin și Istoria Rusiei | Mark Galeotti în dialog cu Marian Voicu

Ciocîrlan

Chinezii au clonat super-câinele iar acum îl dresează să devină polițist

Andreea Damian

Conferinta anului 2015 in Romania – Legendarul John Gray

realitatea

OSCAR 2019: “Green Book”, marele câştigător/Rami Malek și Olivia Coleman cei mai buni ACTOR şi ACTRIŢĂ/Cuaron cel mai bun REGIZOR

realitatea

Scrie un comentariu