Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

Inca o vedeta concediata de la Antena 1! AFLA CINE!

Sirul concedierilor continua la Antena 1! Dupa ce  faimosii trei ex-MasterChefi – Bontea, Scarlatescu si Florin Dumitrescu – au aflat ca noul lor show, Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor, este pe butuci, acum a venit randul altei vedete sa fie trimisa spre usa din dos. Victor Slav a primit de curand cea mai proasta veste din ultima perioada. Se pare ca acesta a pierdut din nou postul de prezentator TV, emisiunea “Dansezi printre stele” de la Antena 1 urmand sa fie scoasa din grila.

Dupa ce a ramas fara postul de prezentator meteo, Victor Slav reusise intr-un final sa isi reaseze viata. Acesta primise rolul de coprezentator la emisiunea de dans de la Antena 1 si parea ca totul a reintrat in normal.

Insa, astazi totul s-a dat din nou peste cap. Vestea ca productia la care lucreaza va fi scoasa din grila postului nu i-a picat deloc bine lui Slav, care acum va ramane din nou fara munca.

Desi trebuia sa dureze pana la Craciun, se pare ca nu vor mai fi difuzate decat doua emisiuni, cea de saptamana aceasta si urmatoarea, urmand ca totul sa fie comprimat.

“Burlacul” i-a fost suflat de… Mantea

Atunci cand a fost chemat la negocieri, la trustul Intact, s-a vrut ca Victor sa fie noul “Burlac”, miscare destul de inspirata, mai ales ca totul ar fi survenit in urma divortului de Bianca Dragusanu. Numai ca, intre timp, cum cei doi s-au impacat, situatia a scapat de sub control si s-au facut noi modificari. Astfel ca lui Victor i s-a propus un alt job cel putin la fel de tentant si de important, respectiv acela de a fi prezentator al show-ului. Numai ca rating-urile obtinute nu au convins deloc…

ARTICOLE SIMILARE

Totul despre LASATA SECULUI

Cabron si-a scos sotia in lume, la sase luni de cand a fost fotografiat cu amanta

Ce restricții ne așteaptă de Crăciun și Revelion

Andreea Damian

Acţiunile companiei care controlează Pro TV s-au prăbuşit cu 50%!

Sfaturi să faci economie la apă, în timpul secetei

Andreea Damian

Om politic – tatal fetitei unei prezentatoare TV din Romania! Album FOTO de la botez!

Scrie un comentariu