Tabu
Image default
CULTUREWhat's hot

Alt SHOW de la Antena 1 suspendat! O multime de vedete au ramas fara job!

Antena 1 incepe sa traga linie pentru show-urile din acest sezon, pentru care a fost adus cel mai tare producator din Romania – Mona Segall – si au fost importate, tot de la PRO TV, o droaie de vedete, platite din greu. Rezultatul, din punct de vedere al rating-urilor si al incasarilor, nu pare deloc unul fericit, asa ca au inceput comprimarile de emisiuni, suspendarile de show-uri si concedierile de vedete.

Primele “victime” au fost cei trei fosti MasterChefi, care, cu Iadul Bucatarilor, au luat bataie constant de la fosta lor emisiune, lunea aceasta, de pilda, facand abia jumatate din rating-ul de la Pro Tv pe acelasi segment orar. Consecinta? Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Sorin Bontea – OUT!

Apoi, a venit imediat randul show-ului de dans. Degeaba au fost pusi in aceeasi paradigma Mihai Petre si Horia Brenciu! Rezultate la fel de dezamagitoare. Cei doi, plus co-prezentatorii Lili Sandu si Victor Slav, au pierdut show-ul. Oficial, emisiunea-concurs “Dansează printre stele” va ieşi din grilă după finala forţată de marţea viitoare. Cel puţin şase ediţii care ar fi trebuit să mai ruleze au fost comprimate în doar două, evident, din raţiuni economice, scrie www.libertatea.ro .

Show-ul de dans al Antenei 1 a debutat stângaci, părând mai degrabă o replică săracă a celui care a făcut istorie la PRO TV. Audienţele, mult sub aşteptările producătorilor, au conturat şi mai tare eşecul show-ului. 12 echipe formate dintr-o vedetă şi un coregraf devenit celebru în curtea concurenţei, la “Dansez pentru tine”, au intrat în ring şi, alături de Horia Brenciu şi de coprezentatorii Victor Slav şi Lili Sandu, ar fi trebuit să ţină în faţa televizoarelor milioane de români. Nici măcar temutul Mihai Petre nu a reuşit vreo performanţă. În aceste condiţii, după numai şapte ediţii, şefii din Antenă au tras linie, s-au îngrozit de pierderi şi au tăiat cât au putut.

Închiderea, comunicată din gură în gură

Deşi se zvonea că finala va avea loc în preajma Crăciunului, ea se va produce odată cu semifinala… săptămâna viitoare, marţi. Vestea a picat ca un trăsnet în echipa show-ului, mai ales că nu a fost o comunicare oficia l ă , ci, potrivit informaţiilor din www.libertatea.ro , a mers din gură în gură, întâi printre concurenţi şi apoi printre prezentatori. Dacă primii au aflat că în curând nu vor mai avea de muncă luni seară, prezentatorii au fost loviţi de această informaţie cu doar câteva ore înainte de ediţia desfăşurată aseară, neavând timp nici măcar să-şi revină din şoc.

Victor Slav ia doar o parte din bani

Remunerat cu 1.000 de euro pe ediţie, potrivit informaţiilor noastre, Victor Slav primeşte o lovitură puternică sub centură. Iniţial, calculele lui îi ridicau veniturile din contractul cu Antena 1 la mult peste 10.000 de euro, luând în calcul cel puţin zece ediţii. Acum, el va încasa 8.000 de euro şi va rămâne pe bară o bună bucată de vreme, întrucât anul acesta nu se anunţă formate noi în care ar putea fi angrenat.

Mihai Petre şi Horia Brenciu, un tandem nereuşit

Pe lângă prestaţia slabă a coprezentatorilor, producătorilor emisiunii “Dansează printre stele” li s-ar fi imputat şi slaba prezentare a tandemului Petre-Brenciu. În sânul echipei se vorbeşte despre faptul că imaginea coregrafului ar fi fost “ciufulită” de nivelul scăzut al dialogurilor cu prezentatorul, de glumele nesărate şi apropourile tendenţioase în care a fost implicat. Potrivit scenariului, acesta ar fi trebuit să-şi păstreze imaginea de dur, de jurat temut şi de neînduplecat, cu care şi-a câştigat publicul la PRO TV.

Alina Puşcaş e dată drept marea câştigătoare

Încă de la prima ediţie a show-ului, în echipă se vorbea despre faptul că numele câştigătorului ar fi fost stipulat deja într-un contract. Şi tot atunci, pe buzele celor care tocau acest subiect se afla numele Alinei Puşcaş. Evoluţia ei pe ringul de dans, alături de partenerul său, Bogdan Boantă, şi notele primite au transformat-o în candidata favorită şi la vedere. Acum, după a şaptea ediţie, Alina rămâne marea câştigătoare în rândul celor care susţin în continuare că totul ar fi fost stabilit de la bun început.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/

ARTICOLE SIMILARE

Noul Terminator a primit, în sfârșit, și un titlu oficial

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei de 2 noiembrie

realitatea

BUCATARESCU – retete de weekend: frigarui de berbecut, porc cu ananas si cartofi violet, cheesecake!

realitatea

Cum a slabit VICTORIA BECKHAM 4 kg in 4 zile! DIETA completa!

Astrocafe. ro te invita la workshopul “Usurinta in relatia cu banii”

Tu ştii cât valorează un organ de-al tău?

Scrie un comentariu