Home > Lifestyle > INCREDIBIL! Cum a murit psihiatrul FLORIN TUDOSE!

INCREDIBIL! Cum a murit psihiatrul FLORIN TUDOSE!

Cunoscutul psihiatru FLORIN TUDOSE a sfarsit socant in urma unui infarct. Profesorul venise in piata din localitatea Cosereni, Ialomita, ca sa isi faca aprovizionarea pentru iarna. Isi incarcase sacosele cu zarzavaturi si, cand sa  se indrepte spre masina, s-a prabusit ca secerat. Sotia sa, Catalina, si ea medic psihiatru se afla cu el. A fost chemata imediat ambulanta insa, desi s-a incercat resuscitarea timp de 50 de minute, nu s-a mai putut face nimic. Prof. dr. Florin Tudose, seful Clinicii de Psihiatrie din cadrul Spitalului Universitar Bucuresti a murit la varsta de 62 de ani. Trei echipaje de ambulanta au venit la piata din localitatea ialomiteana Cosereni, incercand sa faca o minune si sa il readuca la viata pe prof. dr. Florin Tudose. Putin dupa orele pranzului, acesta a cazut ca secerat in dreptul portbagajului autovehiculului in care incerca sa isi incarce cumparaturile.

Prima interventie a fost din partea medicilor de pe o ambulanta care venea de la Buzau. Salvarea a fost oprita de oamenii care au vazut cum profesorul s-a prabusit. Medicii au incercat sa ii acorde primul ajutor, incercand sa il resusciteze. In ajutorul acestora au venit, mai apoi, alte doua ambulante, una de la Urziceni, alta din Bucuresti.

www.WOWbiz.ro va prezinta imagini in exclusivitate din momentul in care medicii de pe ambulanta se straduiau sa ii salveze viata profesorului.

Articole asemanatoare
infarct
Femeile care suferă un infarct mor inutil din cauza discriminării de gen în accesul la asistenţă medicală
boala
Medicii sunt îngrijorați: o boală produsă de un gândac provoacă infarct
medici
De ce pacientele cu infarct trebuie să fie tratate de medici femei
infarct
Trezirile dese în timpul nopții ar putea provoca un infarct

Comenteaza acest articol

INCREDIBIL! Cum a murit psihiatrul FLORIN TUDOSE!

by   1 min
0