Tabu
Image default
CULTURE Slider

Institutul Polonez ⎪ Provocarea la lectură

Cu ocazia Zilei Independenței Poloniei, sărbătorită pe 11 noiembrie, Institutul Polonez de la București împreună cu bibliotecile partenere lansează o provocare pentru pasionații de carte din România și Moldova. 

Plecând de la premisa că, în timpul carantinei, șoarecii de bibliotecă au devorat toate cărțile din spațiul intim, Institutul Polonez îi învită să descopere volumele de beletristică ale autorilor polonezi. 

Propunerea este concepută în așa manieră încât să atragă cât mai mulți cititori, punând la dispoziție și un concurs care îmbină utilul cu plăcutul și distracția cu învățatul. 

Pentru a participa la concursul organizat de Institutul Polonez, tot ce trebuie să faceți este să citiți cel puțin o carte a unui autor polonez tradusă în limba română și să plonjați în universul vast al imaginației și ficțiunii. 

Până pe 4 martie 2021, sunteți invitați să desenați, pictați, fotografiați, realizați o creație într-un program grafic sau pur și simplu să descrieți cel mai marcant fragment al cărții citite. 

Ulterior, dacă veți posta lucrarea în evenimentul lansat pe Facebook, oferind detalii despre autorul lucrării și titlul cărții alese, împreună cu argumentul personal, intrați automat în cursa cu premii a Institutului Polonez. Autorii lucrărilor care adună cele mai multe like-uri vor fi contactați printr-un mesaj privat pentru a stabili detaliile de oferire a premiilor. 

ARTICOLE SIMILARE

O actriță de la Hollywood a dezvăluit că soțul ei suferă de autism

Andreea Damian

Ținute care arată mai bine pe vedete decât pe modele

Andreea Damian

Salma Hayek, răvășitoare la 54 de ani. S-a pozat din nou în costum de baie

Andreea Damian

A murit Eunice Gayson, prima fată Bond

Andreea Damian

Roman Polanski a dat în judecată Academia Americană de Film

Andreea Damian

Așa se ferește un topmodel de coronavirus!

Andreea Damian

Scrie un comentariu