Tabu
Image default
lifestyle

iPhone 5 – totul despre aparat, lansare si …cum a fost deja piratat in China! FOTO

iPhone 5, a şasea  generaţie iPhone, a fost lansat de Apple la San Francisco, în California, ţinând cu sufletul la gură milioane de pasionaţi din lumea întreagă. Preluand mostenirea lui Steve Jobs, si acest nou gadget a devnit instantaeu un obiect de cult. Comenzile pentru  noul iPhone 5 vor putea fi făcute începând cu vineri, 14 septembrie. Primele  comenzi vor fi onorate pe 21 septembrie în SUA, Canada, Marea Britanie,  Germania, Franţa, Australia, Japonia, Hong Kong şi Singapore, iar in Romania, cel mai probabl, va ajunge in decembrie. Preţurile noului iPhone 5, în condiţiile unui contract de doi  ani cu operatorul: 199 de dolari pentru varianta de 16 GB, 299 de dolari pentru  varianta de 32 GB şi 399 de dolari pentru varianta de 64 GB.

Cateva caracteristici tehnice:
– iPhone 5 are trei microfoane pentru recunoaştere vocală şi  reducerea zgomotului de fond

– Camera poate filma Full HD, 1080p, şi include funcţia de  recunoaştere facială. Camera frontală este HD 720p. Camera foto a noului iPhone 5 este revoluţionară: are 8  megapixeli, 3264×2448 pixeli, şi oferă o funcţie de Panorama care va face, cu  siguranţă, deliciul turiştilor, permiţând capturarea de imagini cu rezoluţie de  28 de megapixeli.

-Bateria iPhone 5 este mai rezistentă şi va oferi o autonomie de  8 ore în regim 3G şi de 10 ore cu Wi-Fi-ul pornit.

– Din punctul de vedere al conectivităţii, noul iPhone 5 va  suporta GPRS, EDGE, EV-DO, HSPA, HSPA+ şi LTE, şi viteze de transfer de 100 de  MBPs.

-interfaţa de asistenţă vocală Siri este  capabilă acum să ofere răspunsuri şi la întrebări mai subiective. Astfel, Siri  va putea oferi un răspuns, spre exemplu, şi la întrebarea “Ce film bun îmi poţi  recomanda astăzi?”

-Procesorul A6 este de două ori mai rapid decât ce de  pe iPhone 4S, viteza conexiunii wireless este mai mare, iar bateria va ţine 10  ore de Wi-Fi şi 8 ore de 3g

– iPhone 5 are un ecran de 4 inci (10,16 cm) cu retina  display, rezoluţie de 1136×640 pixeli

– iPhone 5 are 7,6 mm grosime, cu 18% mai subţire şi cu  20% mai uşor decât penultimul model lansat, iPhone 4S

-Are dimensiunea perfectă, astfel încât încape atât în  buzunar cât şi în podul palmei. Este realizat exclusiv din aluminiu şi sticlă

…Lansarea nu este, insa, lipsita de probleme!  Apple are probleme cu un producător din China, care a realizat o copie ieftină a  iPhone 5 cu câteva luni înainte de lansarea produsului Apple. Cum copia a aparut înaintea originalului si este sensibil mai ieftina, ar putea afecta serios  vânzările iPhone 5 în Asia. Copia este creată de compania GooPhone, care a  copiat detaliile iPhone 5 folosindu-se de speculaţiile din presa americană, scrie Gizmodo.

ARTICOLE SIMILARE

Greul continuă

realitatea

Fiica lui Whitney Houston, acuzata de incest

EXCLUSIV Tabu: Monica Gabor despre “Mr. Pink”!

Gwyneth Paltrow, cadouri pentru a o binedispune pe Madonna

realitatea

Lindsay Lohan, dorită pentru rolul lui Sharon Tate

realitatea

Să iei cina cu iubitul la Casa Vernescu

realitatea

Scrie un comentariu