Home > Fără categorie > Modelul IRINA LAZAREANU se marita!

Modelul IRINA LAZAREANU se marita!

Muza lui Karl Lagerfeld a anuntat ca este gata sa se aseze la casa ei, sa faca paine si sa creasca oi.
Invitata de onoare la Festivalul de Moda de la Viena, Irina Lazareanu, modelul favorit al celebrului Karl Lagerfeld, a anuntat ca este gata sa se aseze la casa ei cu dansatorul Keir Knight.
S-a iubit in vreo doua reprize cu rockerul Pete Doherty, cu care, de altfel, continua sa aiba o relatie de prietenie foarte speciala, sprijinindu-l in abia inceputa cariera de designer. A fost sora de cruce cu modelul britanic Kate Moss, cu care s-a certat, in cele din urma, din cauza aceluiasi Pete Doherty. Defileaza pentru cei mai importanti creatori de moda ai planetei, si-a facut debutul ca designer, colaboreaza pe plan muzical cu Sean, fiul lui John Lennon, iar acum se pregateste de o noua provocare: in curand va fi mireasa.
Alesul ei este dansatorul Keir Knight, un barbat pentru care are doar cuvinte de lauda. Cererea in casatorie a luat-o prin surprindere, dar Irina a cautat sa nu se piarda cu firea. „Totul a venit pe neasteptate. Nu cautam neaparat o relatie. De felul meu, sunt mai singuratica. In plus, cam toti fostii mei iubiti sunt dezastruosi”, a marturisit Irina, care acum e gata sa renunte la petreceri si sa se aseze la casa ei. „Tanjesc dupa o viata linistita, care arata cam asa: maritata, cu copii acasa, vreau sa fac paine si sa cresc oi”, a adaugat Irina Lazareanu.


Loading...

Comenteaza acest articol

Modelul IRINA LAZAREANU se marita!

by   1 min
0