Tabu
Image default
FASHION Slider

IT Bag: gențile care ne vor înveseli ținutele în acest sezon

Minimaliste, supradimensionate, matlasate, din pânză, cu franjuri, monogramate … Gențile de sezon ne vor transforma ținutele. Dar pe care să le alegem?

O geantă IT este un accesoriu veșnic la modă, care este de actualitate ieri, azi, la fel de bine și peste 10 ani. Indiferent ce model alegi, geanta de mână aduce acel lucru pe care ni-l dorim într-o ținută. O garanție a feminității și eleganței în sine, acest accesoriu esențial pentru garderobă este obligatoriu.

Mai ales într-un moment în care temperaturile scad, iar hainele impozante ne estompează silueta. Este timpul să purtăm o geantă IT care îi va spori coeficientul său de cool.

Geanta cu lanț, piesa de rezistență a garderobei tale

Am văzut la Săptămâna Modei geanta cu lanț – ea este vedeta sezonului toamnă-iarnă. Tory Burch, Dolce & Gabbana și alte case renumite au căzut de acord că trebuie s-o includem în ținutele noastre.

Tory Burch, Sacai, Dries Van Noten, Dolce & Gabbana

Pentru a încânta și fanii minimalismului, creatorii de modă au regândit micro-geanta, pentru a invita geanta IT într-o altă dimensiune.

Dolce & Gabbana, Alexander McQueen, Fendi, Michael Kors

Cilindrică la Charles & Keith, pătrată după Marge Sherwood sau jumătate de lună pentru Sessùn: geanta de toamnă ne face să ne revizuim geometria.

Tom Ford, Burberry, Givenchy
Coach, Ralph & Russo

O nouă dimensiune

În această toamnă-iarnă, tendința geanților de mână se desfășoară în opt tempo-uri. Și chiar dacă înseamnă să concurezi cu gențile IT din sezonul trecut, ar putea la fel de bine să nu facem lucrurile pe jumătate și să parim pe originalitate. Noile modele plasează această toamnă-iarnă sub semnul creativității.

Pentru că, dacă anotimpurile anterioare ne-au adus genți cu imprimeu sau matlasate, în această toamnă-iarnă, gențile intră într-o altă dimensiune și se eliberează de convingeri. Grafică după bunul plac, împodobită cu franjuri, sau cu bijuterii: toate mijloacele sunt bune pentru a actualiza noțiunea acestui accesoriu atemporal, așa cum am visat.

Zimmermann, Balmain, Bottega Veneta, Dries Van Noten

ARTICOLE SIMILARE

Vara in Romania vazuta prin obiectivul lui Sorin Onisor

realitatea

Hot or not: Scarlett Johansson?

realitatea

Lili Sandu, abandonată de Dragobete

Tabu Tabu

Jason Wu la Colette

realitatea

Jennifer Lawrence neagă că a făcut sex cu producătorul Harvey Weinstein

Andreea Damian

Scrie un comentariu