Home > Lifestyle > Iubitul lui Gabi Cristea va deveni tata. Fosta lui prietena e gravida!

Iubitul lui Gabi Cristea va deveni tata. Fosta lui prietena e gravida!

Se pare ca Tavi Clonda joaca la mai multe capete, iar prezentatoarea TV este doar inca o femeie de pe lista lui.

“Tavi are o iubita de multi ani, vreo sapte. Recent, m-am vazut cu ei. De cand ne cunoastem, peste tot vine cu iubita lui. E un baiat OK, fidel, canta bine. Nu umbla asa, teleleu! Acum, nu stiu ce e in familia lor, dar nu i-am vazut sa aiba vreun conflict. De Gabriela nu am auzit nimic niciodata, nu l-am vazut in viata mea cu ea”, spune o informatie primita.

gabi 2

Femeia respectiva se numeste Valentina, are 33 de ani si, pana de curand, il insotea peste tot pe Tavi, la concerte. Au nenumarate poze impreuna, ba chiar o fotografie in care apar alaturi de mama cantaretului.
“Sunt prieten cu Tavi. De la un prieten mult mai apropiat decat mine al cuplului Tavi si Valentina, stiu ca urmeaza sa fie parinti, Valentina fiind insarcinata intr-o luna si jumatate. Ei sunt de 4 ani impreuna si intotdeauna au avut o relatie foarte frumoasa, bazata pe multa iubire si respect, i-am vazut de fiecare data impreuna, ea insotindu-l la toate concertele si evenimentele la care el participa”, a spus si o alta sursa.

Ultima data cand Tavi si Valentina au fost impreuna si si-au asumat acest lucru a fost pe 8 septembrie, cand au fost la mare. Ceea ce inseamna ca fosta (sau inca) actuala iubita a artistului ar fi ramas insarcinata exact in acea perioada.

Articole asemanatoare
Gabriela Cristea
Gabriela Cristea a ajuns model! Cum a slăbit 20 de kilograme
GENIAL! Biletul de adio al unei fete inselate
Camelia Şucu, dezvaluiri despre iubitul cu 11 ani mai tânăr
Angela Gheorghiu, făcută praf pe Facebook: «De ce nu învăţaţi să îmbătrâniţi frumos?»

Comenteaza acest articol

Iubitul lui Gabi Cristea va deveni tata. Fosta lui prietena e gravida!

by   1 min
0