Tabu
Image default
PEOPLESlider

Iulia Albu, mamă din nou: „Idealul meu ar fi să am trei copii”

Iulia Albu își mai dorește copii. Vedeta a afirmat că, pe lângă Mikaela, care a împlinit 13 ani, ar vrea să mai aibă doi copii: unul al ei și altul adoptat.

Vedeta a declarat că atât ea, cât și iubitul ei, vor să își extindă familia. Mai mult, Iulia Albu a precizat că se gândește de mult timp să adopte un copil. „Ne-am gândit și m-am gândit și eu dinainte să îl cunosc pe el, că mi-ar plăcea să adopt un copil. Din păcate am rămas la stadiul de plan”, a spus Iulia pentru Fanatik.

„Copiii nu sunt aceste jucării cu care să te joci sau pe care să le colecționezi. Și pentru mai mulți copii trebuie să ai și mai mult timp, ceea ce, în momentul de față, este imposibil. Pentru moment am preferat să fiu onestă și să îmi dau seama care sunt punctele de implicare. Știu foarte multe povești ale celebrităților care au adoptat copii și nu au avut timp să se implice și lucrurile nu au ieșit fantastic”, a explicat Iulia Albu.

Mai mult, ea a afirmat că și-ar dori să mai aibă un copil cu iubitul ei. „Eu aș vrea să mai am un copil, să mai fac un copil și încă unul să îl adopt. Idealul meu ar fi să am trei copii. Nu știu când, programul este full”, a subliniat Albu.

Întrebată dacă își dorește să se cunune la Biserică, Iulia a spus clar: „Nu am avut nicio pasiune deosebită pentru rochiile albe. Nu consider că nunta te ține legată de o persoană și nici nu cred că îmi doresc să fiu în felul ăsta legată de cineva. Nu în sensul tradițional românesc al căsniciei”.

ARTICOLE SIMILARE

Caracteristicile care fac o femeie să pară mai tânără

Andreea Damian

Greșeli de evitat în așteptarea Revelionului

Andreea Damian

Cele mai frumoase idei de cereri în căsătorie care garantează un DA hotărât

Andreea Damian

Sari peste micul dejun? Nu-i o tragedie, acest obicei te-ar putea ajuta să slăbești

Andreea Damian

Ioana Ginghină, emoții pentru fiica ei Ruxandra

Tabu Tabu

Gulerul Peter Pan, de la Colette la influenceri

Andreea Damian

Scrie un comentariu