Home > beauty > Jennifer Aniston cheltuie doar 200$ lunar pe frumusete

Jennifer Aniston cheltuie doar 200$ lunar pe frumusete

Saptamana trecuta, toata presa prezenta nota de plata pe care Jennifer Aniston trebuie sa o achite lunar pentru a ramane frumoasa: 8.000 $. Nici nu e de mirare: oricine ar avea banii ei, probabil ca ar cheltui mai mult. Insa revista People a vorbit cu Jennifer Aniston si aceasta a negat totul.

Actrita din “Wanderlust” a spus ca nu poate decat sa se amuze cu privire la stirile care au aparut pe Internet legat de faptul ca ea da 8.000 de dolari pe tratamente de infrumusetare.

“Desi am o slabiciune pentru o crema hidratanta fantastica, imi place sa fac tratamente pentru fata, folosesc acelasi sapun de ten de cand eram adolescenta si ma spal cu inversunare pe dinti, stirea ca dau 8.000 de dolari pe luna pe tratamente de infrumusetare este cu mult exagerata. Luna aceasta, abia am cheltuit 200 de dolari”.

Doar 200$? Asta inseamna ca, de fapt, Jennifer Aniston chiar arunca tone de bani pe frumusetea ei. Numai hair stylistul ei, Chris McMillian, este la dispozitia ei 24/24, iar cand trebuie sa-si promoveze filmele peste Ocean, merge cu ea, ceea ce inseamna costuri de zeci de mii de dolari samptamanal. In plus, in afara de ingrijirea parului, Jennifer Aniston are lectii de yoga, tratamente faciale, antrenori personali etc.

Articole asemanatoare
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston, nudul scos la licitație pentru a ajuta persoanele afectate de pandemie
înfrumusețare
Trucuri esențiale de înfrumusețare care se aplică extrem de ușor
Jennifer Aniston
Dovada indubitabilă că Jennifer Aniston speră la o împăcare cu Brad Pitt
Jennifer Aniston
Imagini rare din casa lui Jennifer Aniston din Bel Air

Comenteaza acest articol

Jennifer Aniston cheltuie doar 200$ lunar pe frumusete

by   1 min
0