Tabu
PEOPLE Slider

Jennifer Garner și-a găsit alinare în brațele unui om de afaceri însurat

Jennifer Garner a așteptat finalizarea divorțului de Ben Affleck pentru a recunoaște că are o relație cu un alt bărbat. Cei doi actori de la Hollywood au pus capăt căsniciei după 10 ani. Dar Garner a așteptat să se usuce cerneala de pe hârtiile de divorț pentru a se afișa în public cu noul ei iubit.

Este vorba despre un afacerist în vârstă de 40 de ani. John Miller deține un lanț de restaurante și are doi copii, iar presa a aflat de curând este faptul că e încă un bărbat însurat. Acest lucru nu pare s-o deranjeze pe Jennifer Garner. Bărbatul trece și el printr-un proces de divorț. Potrivit revistei Us Weekly, Jen și omul de afaceri se întâlnesc de jumătate de an, relația devenind „destul de serioasă”.

O sursă din apropierea vedetei de 46 de ani a declarat că Jennifer Garner „e gata să înceapă o nouă etapă în viața ei”. Până în prezent nu s-au divulgat informații privind modul în care cei doi s-au cunoscut. Se pare că noul bărbat din viața ei așteaptă finalizarea divorțului de violonista Caroline Campbell. Potrivit Us Weekly, John Miller a depus cererea de divorț în 2014, după nouă ani de căsătorie.

Jennifer Garner are trei copii din mariajul cu Ben Affleck: Violet, de 12 ani, Seraphina, de 9 ani, și Samuel, de 6 ani, pe care i-a prezentat deja iubitului ei. La rândul său, Miller are un fiu de 12 ani și o fiică de 10 ani, dintr-o relație anterioară.

ARTICOLE SIMILARE

Obiceiul nociv care îți distruge creierul

Andreea Damian

„Pe aripile vântului” revine la HBO Max

Andreea Damian

Lovitură pentru Meghan Markle. Prietena ei riscă pedeapsa cu moartea

Andreea Damian

Sfatul lui Oprah Winfrey despre întâlniri care te ajută să-ți găsești alesul

Andreea Damian

Anna Lesko sexy și în bucătărie dar și la reparații

Tabu Tabu

Motivul neașteptat pentru care uitucii sunt mai inteligenți

Andreea Damian

Scrie un comentariu