Tabu
Image default
PEOPLESlider

Jennifer Lopez îl reneagă pe Alex Rodriguez. A șters toate pozele cu el și i-a dat unfollow. Reacția fostului logodnic

Jennifer Lopez a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat despărțirea de fostul jucător de baseball Alex Rodriguez. Diva l-a scos de la prieteni, pe rețelele sociale, după ce anterior l-a eliminat din viața ei.

Artista a șters toate pozele cu el, ca și când acesta n-ar fi existat în viața ei. Fostul sportiv, cu care urma să se căsătorească, nu mai apare în nicio fotografie urcată de vedetă pe rețelele sociale. Alex Rodriguez a cerut-o de soție în martie 2019, pe o plajă din Bahamas.

Pentru eveniment, acesta a pregătit o ședință foto specială. Nicio fotografie de atunci nu a rezistat pe conturile sociale ale fostei partenere. Ulterior, Jennifer Lopez l-a scos de la prieteni pe Instagram, dovadă că nu mai e interesată de viața lui. În schimb, Rodriguez a adoptat o strategie diferită: o urmărește în continuare pe J Lo.

Alex Rodriguez a suferit foarte mult din cauza despărțirii de JLo și, deocamdată, nu a șters pozele acesteia de pe rețelele lui sociale, deși există zvonuri că s-a cuplat cu Melanie Collins.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au cuplat din nou, după ani buni de când au rupt logodna. Cei doi sunt atât de îndrăgostiți încât stau nedezlipiţi şi când ies la cină.

ARTICOLE SIMILARE

Kate Middleton va lansa un concurs de fotografie

Andreea Damian

TIC PITIC 2021⎥ Spectacole pentru cei mici

Ciocîrlan

Pantofi de ceremonie, de înaltă calitate și design exclusivist – Încălțăminte elegantă pentru bărbați realizată manual

Andreea Damian

Au revenit UGG-urile, dar de data aceasta sunt pentru bărbați

Andreea Damian

Ce probleme de sănătate are Gina Pistol, gravidă în luna a opta. Are dureri insuportabile: „Simt că înnebunesc”

Andreea Damian

Și-a pus sau nu Madonna implanturi în posterior? Vedeta răspunde speculațiilor

Andreea Damian

Scrie un comentariu