Tabu
PEOPLESlider

Jennifer Lopez îl reneagă pe Alex Rodriguez. A șters toate pozele cu el și i-a dat unfollow. Reacția fostului logodnic

Jennifer Lopez a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat despărțirea de fostul jucător de baseball Alex Rodriguez. Diva l-a scos de la prieteni, pe rețelele sociale, după ce anterior l-a eliminat din viața ei.

Artista a șters toate pozele cu el, ca și când acesta n-ar fi existat în viața ei. Fostul sportiv, cu care urma să se căsătorească, nu mai apare în nicio fotografie urcată de vedetă pe rețelele sociale. Alex Rodriguez a cerut-o de soție în martie 2019, pe o plajă din Bahamas.

Pentru eveniment, acesta a pregătit o ședință foto specială. Nicio fotografie de atunci nu a rezistat pe conturile sociale ale fostei partenere. Ulterior, Jennifer Lopez l-a scos de la prieteni pe Instagram, dovadă că nu mai e interesată de viața lui. În schimb, Rodriguez a adoptat o strategie diferită: o urmărește în continuare pe J Lo.

Alex Rodriguez a suferit foarte mult din cauza despărțirii de JLo și, deocamdată, nu a șters pozele acesteia de pe rețelele lui sociale, deși există zvonuri că s-a cuplat cu Melanie Collins.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au cuplat din nou, după ani buni de când au rupt logodna. Cei doi sunt atât de îndrăgostiți încât stau nedezlipiţi şi când ies la cină.

ARTICOLE SIMILARE

Dana Rogoz și-a dus fiul la școală în prima zi

Tabu Tabu

Vedeta din România care l-a „ispitit” pe Jude Law s-a întors în țară pentru un nou proiect

Andreea Damian

Ce riscă Meghan Markle dacă va naște acasă

Andreea Damian

Ce a vorbit Volodimir Zelenski cu Ashton Kutcher şi Mila Kunis? Actorii au strâns 35 mil. $ pentru Ucraina

Andreea Damian

Channing Tatum revine pe marele ecran, după 4 ani de absență

Andreea Damian

Scarlett Johansson vrea să devină președintele SUA

Andreea Damian

Scrie un comentariu