Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Johnny Depp pregătește un musical „neautorizat” despre Michael Jackson

Johnny Depp, în colaborare cu regizorul de film Julien Nitzberg, va crea un musical neautorizat despre Michael Jackson, spus din perspectiva mănușii iconice a regelui pop.

Spectacolul se va numi For the Love of a Glove: An Unauthorized Musical Fable About the Life of Michael Jackson, as told by his Glove și va deveni un muzical în care vor juca păpuș de dimensiuni mari, controlate de actori. Păpușile vor fi reprezentări ale Jackson 5, Donny Osmond, Emmanuel Lewis, Corey Feldman și Bubbles the Chimp.

Julien Nitzberg a venit cu conceptul în urmă cu 17 ani. „Sunt cunoscut pentru că am scris o mulțime de filme biografice”, spune el. „O rețea mare de televiziune a vrut să scriu un film despre Jackson, dar nu am putut cădea de acord cu privire la modul de abordare a acuzațiilor de abuz sexual”, a spus Nitzberg.

„Atunci a apărut ideea de a spune povestea prin ochii mănușii iconice”, spune Nitzberg. „Toate lucrurile de care a fost acuzat Jackson s-au întâmplat din cauza acelei mănuși.” Prin urmare, povestea va învârti în jurul acestor scandaluri, cum l-au definit pe Jackson și i-au deteriorat reputația.

Nitzberg a abandonat proiectul pentru că nu a primit finanțare. A apărut actorul johnny Depp cu a sa companie Infinitum Nihil și a arătat un interes pentru musical. Datorită acestei colaborări, musicalul se va desfășura în Los Angeles începând cu 25 ianuarie.

Rolurile principale le vor reveni lui Jerry Minor (mănușa) și Eric B. Anthony (Michael Jackson).

ARTICOLE SIMILARE

Soția lui Adam Levine și-a recăpătat silueta după două săptămâni de la naștere

Andreea Damian

Cele mai folosite masti naturale pentru ten gras

realitatea

Interzicerea avortului poate avea consecințe grave asupra sănătăţii femeii

Andreea Damian

Interviu Exclusiv! Randi a pierdut o vacanță exotică în Thailanda din cauza CoVid19

Tabu Tabu

Madonna anulează concertul din Lisabona: Trebuie să-mi ascult corpul

Andreea Damian

Prințul Harry a dat lovitura. Ar putea câștiga milioane de dolari

Andreea Damian

Scrie un comentariu