Home > Agenda > Johnny Depp pregătește un musical „neautorizat” despre Michael Jackson

Johnny Depp pregătește un musical „neautorizat” despre Michael Jackson

michael jackson

Johnny Depp, în colaborare cu regizorul de film Julien Nitzberg, va crea un musical neautorizat despre Michael Jackson, spus din perspectiva mănușii iconice a regelui pop.

Spectacolul se va numi For the Love of a Glove: An Unauthorized Musical Fable About the Life of Michael Jackson, as told by his Glove și va deveni un muzical în care vor juca păpuș de dimensiuni mari, controlate de actori. Păpușile vor fi reprezentări ale Jackson 5, Donny Osmond, Emmanuel Lewis, Corey Feldman și Bubbles the Chimp.

Julien Nitzberg a venit cu conceptul în urmă cu 17 ani. „Sunt cunoscut pentru că am scris o mulțime de filme biografice”, spune el. „O rețea mare de televiziune a vrut să scriu un film despre Jackson, dar nu am putut cădea de acord cu privire la modul de abordare a acuzațiilor de abuz sexual”, a spus Nitzberg.

„Atunci a apărut ideea de a spune povestea prin ochii mănușii iconice”, spune Nitzberg. „Toate lucrurile de care a fost acuzat Jackson s-au întâmplat din cauza acelei mănuși.” Prin urmare, povestea va învârti în jurul acestor scandaluri, cum l-au definit pe Jackson și i-au deteriorat reputația.

Nitzberg a abandonat proiectul pentru că nu a primit finanțare. A apărut actorul johnny Depp cu a sa companie Infinitum Nihil și a arătat un interes pentru musical. Datorită acestei colaborări, musicalul se va desfășura în Los Angeles începând cu 25 ianuarie.

Rolurile principale le vor reveni lui Jerry Minor (mănușa) și Eric B. Anthony (Michael Jackson).

Articole asemanatoare
michael jackson
De ce Michael Jackson purta haine mai mici la sfârșitul spectacolelor sale
Michael Jackson
Un film despre Michael Jackson, în pregătire
michael jackson
Dezvăluiri incredibile. Michael Jackson era „bolnav mintal”
Johnny Depp apără reclama Dior Sauvage în urma acuzațiilor de însușire culturală

Comenteaza acest articol

Johnny Depp pregătește un musical „neautorizat” despre Michael Jackson

by Andreea Damian   1 min
0