Home > Agenda > stiri > Jude Law, premieră fără glorie pe Broadway

Jude Law, premieră fără glorie pe Broadway

Mult așteptată premieră a lui Hamlet de pe Broadway cu Jude Law în rolul principal a avut în sfârșit loc. Din păcate pentru idolul femeilor din întreaga lume criticile care au urmat premierei nu sunt în mare parte favorabile actorului. Cei mai mulți critici de peste ocean au considerat prestația domnului Law ca fiind una pe care doar un public amator ar putea s-o aprecieze.

Mai mult, Jude a fost luat chiar la mișto de câțiva critici  cărora nu le-a plăcut deloc mișcarea scenică a actorului care dacă vorbea
despre Rai își ridica mâinile spre cer, dacă zicea că se gândește își ducea mâna la tâmplă, etc. Aceștia i-au transmis lui Law că, cu o astfel de tehnică, teatrele ar putea renunța la subtitrările pentru persoanele cu deficiențe de auz. Pe lângă toate aceste aspecte au existat și voci care l-au considerat pe Law prea corpolent pentru a-l interpreta pe silfidicul și sensibilul Hamlet.

Printre singurele aspecte pozitive găsite de critici…. Prezența lui Jude pe scenă va atrage după sine audiență maximă în sală.

Articole asemanatoare
jude law
Vedeta din România care l-a „ispitit” pe Jude Law s-a întors în țară pentru un nou proiect
Criticaţi responsabil!
Jude Outlaw şi chelia făcătoare de minuni
EXCLUSIV TABU: Mădălina Ghenea: La şcoală, nu eram văzută ca o fată frumoasă!

Comenteaza acest articol

Jude Law, premieră fără glorie pe Broadway

by realitatea   1 min
0