Tabu
CULTURE What's hot

Jude Outlaw şi chelia făcătoare de minuni

Vine un moment în viaţa oricărui actoraş din tipologia “bunăciune cu ochi albaştri” când decide să ne arate că el e complex tipologic şi că nu este doar ceea ce pare şi că noi toţi ar trebui să ne ruşinăm că am sărutat ecranul în timp ce ne uitam la pozele lor pentru că ei nu sunt simple obiecte sexuale.

Unii, ca Leonardo Di Caprio, sunt dureros de falşi. Te uiţi la Marele Gatsby şi te încearcă exact sentimentul din momentele când îi vezi pe Mişulică şi pe Georgică în spatele blocului, fumând şi reproducând înjurături din filme cu negri. Un fel de “Aoleu, ce părinţi proşti ai, de ce te lasă nesupravegheat!?”

Jude Law, însă, a început să chelească în ultima vreme. Mult. În Dom Hemingway are o frunte de filosof autentic. Şi dată fiind modificarea subită şi profundă a datelor problemei, de tip “adapt or die”, Jude A FOST SILIT să dea tot ce poate într-un rol de contraemploi, că altfel se rata definitiv. Babă frumoasă, copil cuminte şi toy boy chel nu există, deci vremea rolurilor de bunăciune a apus. Trebuia să fie persuasiv în Dom Hemingway sau ar fi fost ultimul lui film.

Rezultatul: nu mi-a plăcut Jude Law în absolut nimic aşa cum îmi place în acest rol de infractor ratat, dependent de alcool şi droguri, incapabil de a sta departe de belele, rău de gură dar cu momente de tandreţe şi sensibilitate veritabile. Versatilitatea lui Law în acest tur de forţă outlaw m-a dus cu gândul, de mai multe ori pe parcursul peliculei, la Geoffrey Rush.

Unora, chelia le nimiceşte definitiv cariera de actori. Alţii abia atunci apucă să arate ce pot.

ARTICOLE SIMILARE

Primele poze cu baietelul lui MIRCEA RADU

Sărbătoritul zilei

realitatea

Elena Gheorghe, sexy in stilul anilor ’60

SUMO, by Helmut Newton, la Diverta

realitatea

Sărbătoritul zilei de 13 februarie

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

2 comentarii

ioan emanoil 3 December 2013 at 19:31

Pentru ca ai pomenit de Leonardo DiCaprio de parca te-ai pricepe la actorie, iti propun sa te mai si documnetezi inainte de-a scoate din fundul (care-o fi acela) si alte perle… uite un link, de ajutor:
http://www.rollingstone.com/movies/news/leonardo-dicaprio-faces-his-demons-20100805

Răspunde
lorena 3 December 2013 at 20:32

una la mână: ieri ameninţai că te dai jos de pe mine. crezi că dacă schimbi nickul, nu te trădează semnalizorul?

două: ăla linkuit de tine e un reportaj despre VIAŢA lui DiCaprio, nu despre CALITATEA ACTORIEI lui. Ştiu genul de reportaj. Am scris şi eu sute. Aşa, şi?

trei: pe viitor, îţi şterg comentariile. pe toate. de peste tot. enough is enough. pentru că, da, eu mă pricep la actorie, pe când tu, nici măcar la citit. iar ura asta de om meschin şi stupid cu care mă tot urmăreşti mă scârbeşte. şi te voi face să pricepi într-un fel sau altul că nu ţine să arunci cu c***t la nesfârşit în cineva, doar pentru că plăteşti un abonament la internet.

Răspunde

Scrie un comentariu