Tabu
Image default
PEOPLESlider

Katy Perry își transformă testele rapide Covid-19 în cercei cu aur și diamante

Cântăreața americană Katy Perry a dezvăluit printr-un videoclip pe contul său de Instagram, două accesorii de modă foarte originale, încurajându-și adepții să urmeze calea vaccinării.

Artista are simțul modei, dar și simțul datoriei. De la începutul crizei sanitare, cântăreața în vârstă de 37 de ani a militat în favoarea vaccinării antic-Covid-19. În octombrie 2021, ea și soțul ei, Orlando Bloom, i-au amuzat foarte mult pe utilizatorii de internet cu costume de Halloween foarte originale. Cei doi se deghizaseră în doctor și vaccin anti-Covid-19. De data aceasta, ea demonstrează că virusul poate rima și cu șic și glamour.

Cu ocazia participării la „Saturday Night Live” (SNL), difuzat sâmbătă, 29 ianuarie, Katy Perry a pariat pe două ținute la fel de nebunești. Prima a fost o salopetă roșie din piele în stil cowboy. Cea de-a doua, o rochie ultra-umflată de culoare albastră, însoțită de o pereche de cercei surprinzătoare. Două bijuterii improbabile în formă de test negativ Covid-19, cu aur și diamante, pentru a-și încuraja fanii să creadă în vaccinare și să ia în serios această pandemie care a înghețat planeta de doi ani.

„Suntem la SNL în seara asta”, explică ea în videoclipul realizat cu câteva clipe înainte de a urca pe scenă, care este încă disponibil pe contul ei de Instagram. „Ești atât de drăguță”, răspunde un utilizator. Se pare că artista și-a scos cerceii înainte de a urca pe scenă.

ARTICOLE SIMILARE

Ce filme ne așteaptă în anul 2019

Andreea Damian

De ce piesa „Brown Sugar” de la Rolling Stones este „uimitor de jignitoare”?

Andreea Damian

Raluca Bădulescu are o pasiune extravagantă destul de costisitoare!

Tabu Tabu

Bucurestiul in weekend – 18-20 noiembrie

realitatea

Machiajul puternic: modul în care fetele și băieții din Generația Z au creat o imensă subcultură

Andreea Damian

Cum ne-ar ajuta săptămâna de lucru mai scurtă să rezolvăm criza climatică?

Andreea Damian

Scrie un comentariu