Tabu
CULTURELIFESTYLE

kika Romania lanseaza colectia Quattro Mobili

Retailerul kika isi extinde, atat in Romania cat si in magazinele din Europa Centrala si de Est, linia de mobilier dedicata living-urilor, dining-urilor si dormitoarelor cu un brand nou, premium, din lemn masiv. Quattro Mobili cuprinde 8 sortimente diferite, cu aproximativ 130 de piese de mobilier, de la cel cu aspect antichizat sau rustic, la stilurile colonial ori elegant.

Reimprospatarea continua a mobilierului face parte din strategia kika Romania de atragerea noilor clienti si de crestere a vanzarilor. Astfel, compania isi reinnoieste permanent portofoliul de produse, in acord cu necesitatile reale ale cumparatorilor. In plus, lanseaza colectii noi de mobilier in sezoanele toamna – iarna, primavara – vara, aducand mereu un suflu nou in magazin.

Sub sloganul Home for a lifetime programele Quattro Mobili se adreseaza tinerilor si persoanelor peste 40 de ani, cu venituri medii si peste medie. Colectia este versatila, corpurile de mobila putand fi mixate intre ele. Astfel, cumparatorii pot obtine rezultate cu totul deosebite in functie de spatiul disponibil. Este un concept nou de amenajare, shop in shop.

Dormitorul sau livingul sunt camerele in care ne relaxam, dormim si ne reincarcam cu energie dupa o zi de lucru obositoare. De aceea, venim in intampinarea nevoilor clientilor si le propunem, de aceasta data, un mobilier sofisticat, cu design contemporan, special pentru cei care doresc sa se diferentieze”, declara Doina Apostolica, director magazin kika Romania.

Doina Apostolica adauga: “Liniile moderne, drepte, cu o asimetrie eleganta si plina de rafinament, aduc un aer fresh. Mobila din lemn masiv de fag, salcam, in diverse nuante antichizate, roscate, acopera o varietate de gusturi si preferinte. Din luna februarie, vom lansa si o colectie noua de bucatarii configurabile, la preturi avantajoase, ce provin din Italia”. 

Mobilierul din colectia Quattro Mobili este de calitate superioara si aduce idei proaspete, calitate si confort in locuinta noastra. Fiind inspirata de eleganta locuintelor in stil britanic sau colonial, mobila atrage atentia prin finisajele de exceptie. In viitor, compania intentioneaza sa extinda si sortimentul de bucatarii cu articole noi, in culori si stiluri surprinzatoare.

ARTICOLE SIMILARE

Virginitatea la Hollywood

Nebunie! Vezi ce s-a petrecut in camera de hotel impartita de Cristea si Bianca Dragusanu la Paris

MINCINOSUL – premieră în acest week-end la Braşov

Dora Constantinovici

Parteneriatele fotografilor sunt hip?

realitatea

A avut aproape 100 kg, insa a slabit in doar patru luni 40 kg

Cynthia Nixon din “Sex and the City” s-a maritat cu iubita ei!

Scrie un comentariu