Tabu
Image default
LIFESTYLE

Kim Kardashian vorbeste despre cuplul KYGA

Kylie Jenner, regina Instagramului si idolul multor adolescente, a format un cuplu aproape trei ani cu faimosul rapper Tyga. Cu urcusuri si coborasuri, relatia celor doi a tinut mereu fanii in suspans si a fost subiect de barfa. Sa fi stat oare Tyga alaturi de Kylie doar pentru a se apropia de Kanye West, cumnatul lui Kylie? Sa o fi inselat pe Kylie? Adevarate sau nu aceste zvonuri, cert este ca relatia celor doi s-a terminat brusc.

Kim Kardashian, sora mai mare a lui Kylie, a vorbit duminica in cadrul show-ului “Watch What Happens Live” despre relatia dintre sora sa si Tyga. Vedeta a marturist ca nu il considera pe Tyga o persoana rea, ci ca dimpotriva, se bucura ca despartirea celor doi a fost lipsita de drame. Totul s-a intamplat foarte simplu, dupa spusele lui Kim Kardashian, iar Kylie este linistita acum.

Desi ne-am fi asteptat cu totii sa fie trista Kylie in urma despartirii, aceasta si-a revenit repede (sau, cel putin, asa pare). Voluptoasa adolescenta a inceput o noua relatie tot cu un rapper, si mai exact, cu Travis Scott.

Zvonurile spun ca vedeta i-a cunoscut deja familia lui Travis Scott si ca acestia au indragit-o imediat.

Despre Tyga nu stim nimic concret decat ca a fost de curand in Japonia si in Dubai, unde, dupa cum deja ne-a obisnuit, a hranit un pui de leu. Tyga mereu ne-a socat cu  excursii exotice, extravaganta si opulenta peste masura: de la masini scumpe pana la hranirea felinelor si inapoi.

Desi sperau ca cei doi se vor impaca, fanii cuplului KYGA au inceput sa-si piarda speranta dupa ce Kylie a inceput sa se afiseze cu Travis Scott in luna aprilie. Totusi, nimic nu este imposibil.

Voi ce parere aveti?

ARTICOLE SIMILARE

De ce ar trebui să începem cu toții să cântăm la duș

Andreea Damian

Un istoric le bate miliardarilor de la Davos obrazul pentru că evită plata impozitelor

Dora Constantinovici

Iubita lui Horia Brenciu a ajuns de urgenta la spital!

New York: Salon Art+Design lansează un album de lux online cu coduri QR, conținut multimedia și expoziții virtuale

Ciocîrlan

Cum să pleci singură în vacanță

realitatea

Dana Marijuana, INTERNATĂ la SPITALUL DE PSIHIATRIE

Scrie un comentariu