Home > Lifestyle > Kim Kardashian vorbeste despre cuplul KYGA

Kim Kardashian vorbeste despre cuplul KYGA

Kylie Jenner, regina Instagramului si idolul multor adolescente, a format un cuplu aproape trei ani cu faimosul rapper Tyga. Cu urcusuri si coborasuri, relatia celor doi a tinut mereu fanii in suspans si a fost subiect de barfa. Sa fi stat oare Tyga alaturi de Kylie doar pentru a se apropia de Kanye West, cumnatul lui Kylie? Sa o fi inselat pe Kylie? Adevarate sau nu aceste zvonuri, cert este ca relatia celor doi s-a terminat brusc.

Kim Kardashian, sora mai mare a lui Kylie, a vorbit duminica in cadrul show-ului “Watch What Happens Live” despre relatia dintre sora sa si Tyga. Vedeta a marturist ca nu il considera pe Tyga o persoana rea, ci ca dimpotriva, se bucura ca despartirea celor doi a fost lipsita de drame. Totul s-a intamplat foarte simplu, dupa spusele lui Kim Kardashian, iar Kylie este linistita acum.

Desi ne-am fi asteptat cu totii sa fie trista Kylie in urma despartirii, aceasta si-a revenit repede (sau, cel putin, asa pare). Voluptoasa adolescenta a inceput o noua relatie tot cu un rapper, si mai exact, cu Travis Scott.

Zvonurile spun ca vedeta i-a cunoscut deja familia lui Travis Scott si ca acestia au indragit-o imediat.

Despre Tyga nu stim nimic concret decat ca a fost de curand in Japonia si in Dubai, unde, dupa cum deja ne-a obisnuit, a hranit un pui de leu. Tyga mereu ne-a socat cu  excursii exotice, extravaganta si opulenta peste masura: de la masini scumpe pana la hranirea felinelor si inapoi.

Desi sperau ca cei doi se vor impaca, fanii cuplului KYGA au inceput sa-si piarda speranta dupa ce Kylie a inceput sa se afiseze cu Travis Scott in luna aprilie. Totusi, nimic nu este imposibil.

Voi ce parere aveti?

Articole asemanatoare
Kim Kardashian a fost numită “toxică” pentru că promovează o acadea pentru dietă
Kim Kardashian și-a riscat viața să slăbească. Dietele mortale de la Hollywood
Kim Kardashian: Pentru a slabi 28 de kilograme am folosit dieta Atkins
Kim si-a tuns parul pentru Kanye!

Loading...

Comenteaza acest articol

Kim Kardashian vorbeste despre cuplul KYGA

by realitatea   1 min
0