Home > Agenda > Kirsten Dunst susține că e ignorată de Hollywood: „M-am gândit că poate că nu sunt o actriță bună”

Kirsten Dunst susține că e ignorată de Hollywood: „M-am gândit că poate că nu sunt o actriță bună”

Actrița a spus că multe dintre filmele sale au fost primite în mod critic la lansare sau chiar ignorate dar au devenit favorite ale publicului în anii următori.

Kirsten Dunst a susținut că este ignorată de Hollywood, spunând că „nu am fost niciodată recunoscută în industria mea”. Actrița a spus: „Nu am fost niciodată nominalizată pentru niciun premiu semnificativ. Poate că de două ori la Globul de Aur când eram mai tânără și o data pentru Fargo.

Dunst a adăugat că „O mulțime de lucruri pe care le fac le plac oamenilor mai târziu”. Țineți minte când filmul Marie Antoinette care tocmai avusese premiera a fost primit extrem de prost? Și acum toți îl iubesc. Vă amintiți de Drop Dead Gorgeous? La fel, ignorat. Acum toți îl iubesc. Iar eu între timp mă gândeam că poate că nu sunt destul de bună ca actriță. ”

Dunst a obținut prima nominalizare la Globul de Aur pentru filmul din 1994 Interviu cu un vampir și a primit o a doua nominalizare pentru Fargo în 2015, pentru care a fost nominalizată și la un Emmy. Actrița a câștigat în 2011 și prestigiosul premiu al Festivalului de Film de la Cannes pentru cea mai bună actriță pentru rolul său din filmul Melancholia.

Dunst, care este cunoscută și pentru rolurile sale din The Virgin Suicides și din trilogia Spider-Man, a adăugat că „ar fi frumos să fiu recunoscută de colegii mei”.

Virgin Suicides abia a câștigat banii din bugetul (6 milioane de dolari), dar a avut premiera la prestigiosul festival de film de la Cannes, iar la 18 ani de la lansare este încă considerat unul dintre cele mai bune filme

Ea a spus: „Știu doar că la sfârșitul zilei rămâi cu tot cee ace înseamnă munca ta. Acesta este lucrul de care le pasă tuturor oamenilor cu adevărat. Sunt suficient de inteligentă să înțeleg asta și să gândesc astfel în perspectivă”

 

Articole asemanatoare
Pisicile roșcate din filme o retrospectivă în cinstea lui Jones din Alien
filme
Ce filme ne așteaptă în anul 2019
9 vedete care au refuzat roluri foarte mari în filme de succes
Povestea copilului minune Shirley Temple care a salvat un studio de la faliment

Comenteaza acest articol

Kirsten Dunst susține că e ignorată de Hollywood: „M-am gândit că poate că nu sunt o actriță bună”

by realitatea   1 min
0