Tabu
Image default
CULTURELIFE & LOVELIFESTYLESlider

Samsung, scuze după ce a scos un vibrator inteligent de pe afișaj la un eveniment destinat femeilor

Samsung a declarat în urma incidentului: „Vom învăța din acest lucru pe măsură ce continuăm să sponsorizăm inventatoarele și produsele lor”.

Samsung și-a cerut scuze după ce un director principal al companiei a cerut ca un vibrator inteligent care apărea alături de alte produse create de femei inventatoare, să fie scos de pe afișaj, la evenimentul tehnologic pentru femei. Vineri, 23 august, Samsung a fost co-gazda evenimentului „Creștere și inovație pe piața dispozitivelor” din San Francisco, alături de SF Women in Tech.

În timpul evenimentului, Liz Klinger, CEO al companiei de jucării sexuale inteligente Lioness, a afirmat într-o postare de pe Twitter că i s-a cerut să-și dea jos tabelul de afișare – care ar fi fost de altfel aprobat inițial – pentru că se referea la „sănătatea * sexuală * a femeilor”. “Cu toate acestea, se vorbește despre fertilitate și ceasuri pentru femei… dar plăcerea lor nu este în regulă, plăcerea femeilor este un subiect tabu”, a adăugat Klinger. La aproape o săptămână după incident, Samsung și-a cerut scuze printr-o declarație transmisă The Verge: “Samsung este mândru să sprijine atât femeile în tehnologie, cât și viitorul inovațiilor purtabile”, se arată în declarație. „Acesta a fost un eveniment organizat de femei pentru femei, dar și bărbați aliați care sunt interesați să dezvolte soluții tehnologice pentru femei. Regretăm o interacțiune nefericită care a avut loc cu o reprezentantă prezentă și ne cerem scuze tuturor celor implicați.”

vibratorul care a speriat o companie

Samsung a adăugat că incidentul a fost abordat „intern” și că compania „va învăța de la acest lucru”, în timp ce continuă să „sponsorizeze inventatoarele”. În urma publicării declarației Samsung, Klinger a pus sub semnul întrebării autenticitatea scuzelor companiei, subliniind faptul că organizația nu a contactat-o ​​direct. “În ciuda scuzelor lor de altfel târzii, dacă iei în considerare că nu m-au contactat personal, vi se pare că noi sau orice altă companie care se ocupă de sănătatea sexuală feminină vom mai fi vreodată invitați la evenimentele lor? Sau după acest incident au învățat pur și simplu să excludă/ să filtreze aceste companii?” – a mai scris Klinger.

ARTICOLE SIMILARE

Fosta concurentă de la Vocea României, “Adele de Romania”, a slăbit 50 kg. Cum arată

Cadouri pentru el: 5 idei cu care nu dai greș niciodată (P)

Andreea Damian

Melania Trump e nedespărțită de acest accesoriu. Îl poartă chiar și noaptea

Andreea Damian

Cu ce se confrunta gravidele atunci cand cumpara haine de toamna-iarna?

realitatea

RECENZIE: Singura poveste se poate spune doar atunci când vrei să închizi ușa

Dora Constantinovici

Cea mai recentă tendință în îngrijirea pielii: cresc vânzările de cosmetice împotriva poluării

realitatea

Scrie un comentariu