Home > Slider > Kit Harington, decizie importantă după încheierea serialului „Game of Thrones”

Kit Harington, decizie importantă după încheierea serialului „Game of Thrones”

Kit Harington

Kit Harington a decis să-și schimbe radical look-ul după ce va termina filmările la serialul „Game of Thrones”. Sătul până peste cap de personajul Jon Snow, pe care-l interpretează în serialul produs de HBO, actorul britanic e hotărât să se tundă foarte scurt

Kit Harington, în vârstă de 31 de ani, a purtat părul lung timp de șapte ani. El a recunoscut că abia așteaptă să se tundă după filmarea celui de-al optulea și ultimului sezon al show-ului, care va avea premiera în 2019.

„Aș vrea să ies din lumina reflectoarelor, să mă tund, să adopt o imagine care va fi asociată mai greu cu personajul Jon Snow, și să mă duc să fac șu alte lucruri, cu un aspect cu totul nou. Îmi va fi mai greu să renunț la barbă – chiar îmi place să o port. Îmi place să am și părul lung, dar nu pot trece la un nou rol păstrând aceeași imagine. Acest rol este extraordinar, însă va trebui să scap de Jon Snow”, a spus actorul pentru revista Entertainment Weekly.

Actorul a precizat că este dispus să își tundă părul „foarte scurt” pentru a „scăpa de imaginea lui Jon Snow”, personaj pe care îl interpretează încă din primul episod al serialului, care a avut premiera în anul 2011. Şi totuşi, Kit Harington e foarte chipeş cu părul lung, multor femei părându-i-se chiar sexy acest look rebel.

Articole asemanatoare
Urzeala tronurilor
Ultimul sezon din Urzeala tronurilor va conține cea mai mare scenă de luptă din istoria televiziunii
George R.R. Martin se simte presat de serialul Games of Thrones de la HBO și de fani
Naomi Watts
Ce rol va avea Naomi Watts în spin off-ul „Game of Thrones”
Game of Thrones
Autorul George R. R. Martin: Game of Thrones ar fi putut avea 13 sezoane

Comenteaza acest articol

Kit Harington, decizie importantă după încheierea serialului „Game of Thrones”

by Andreea Damian   1 min
0