Tabu
LIFESTYLE

La 31 de ani, are o iubita de 91 de ani! “Unii adora blondele, brunetele, eu – femeile in varsta”

Kyle Jones,un tânăr de 31 de ani, din America, se mândreşte cu faptul că este fascinat de bătrâne, iubitele lui având vârste cuprinse între 60 şi 90 de ani.

Tânărul spune că adoră să întreţină relaţii sexuale cu ele, recunoscând că în prezent are cinci iubite, toate peste 60 de ani, cea mai în vârstă având 91. El a povestit că prima lui relaţie de acest fel a fost la 18 ani, când a avut o iubită de 50 de ani.

Kyle Jones, din Augusta, Georgia, spune că este într-o relaţie de peste cinci ani de zile cu Marjorie McCool, o pensionară de 91 de ani. Deşi este de aproape trei ori mai mare decât el şi mama lui are doar 50 de ani, tânărul a dus-o pe bătrână să-I cunoască părinţii.

“Fiecare creier gândeşte diferit. Există bărbaţi care adoră blondele, brunetele sau chiar alţi bărbaţi, însă eu iubesc femeile în vârstă. Mulţi tineri sunt îndrăgostiţi de profesoarele lor, aşa că nu mă consider un ciudat”, a declarat Kyle.

“Iubitele mele îşi fac griji despre faptul că le atârnă sânii, dar mie îmi place naturalul, nu sunt deloc un fan al operaţiilor estetice”, a mai spus tânărul.

Kyle susţine că este foarte deranjat de faptul că mulţi consideră că întreţine relaţii sexuale cu femei în vârstă pentru bani, în condiţiile în care acestea sunt atractive pentru el aşa cum sunt.

ARTICOLE SIMILARE

MUTU explica de ce s-a sarutat cu alta femeie! Galerie FOTO cu CALINA, fata care l-a innebunit!

Cum alegem jucarii potrivite pentru cei mici

realitatea

Iulia Albu, in razboi cu Mioara Roman, dupa ce a poreclit-o “Doamna Gaina”!

Cântăreața bionică este noua stea a unui faimos cabaret parizian

Andreea Damian

Bianca Dragusanu, schimbare radicala de look, inainte de nunta

Campari aniversează 150 de ani cu etichete arty

realitatea

Scrie un comentariu