Tabu
FASHIONSlider

La Săptămâna Modei din Paris, designerii au prezentat un cod vestimentar sexy, de vară

Back to business, așa ar putea fi descrisă cea mai recentă ediție a Săptămânii modei de la Paris dacă hainele expuse nu ar fi fost atât de minunate.

Blocându-se într-o tendință care a început să prindă la săptămânile anterioare ale modei – New York, Londra și Milano, piesele sexy au apărut la numeroase prezentări pe pistă. Designerii au dezvelit părți ale corpului pe care multe dintre noi le-am ținut ascunse în îmbrăcăminte de lounge în timpul pandemiei Covid-19.

Anii nouăzeci și 2000 au continuat să domine, de asemenea, multe etichete oferind un dulap modern. Blocarea și incertitudinea au fost în mare parte abandonate în acest sezon, săptămâna s-a încheiat cu un emoțional tribut adus regretatului designer Alber Elbaz, care a murit de Covid-19 în aprilie , reamintind participanților că pandemia este deja istorie.

Spectacolul „Dragostea aduce dragoste” în cinstea designerului Alber Elbaz

După luni întregi de întreruperi legate de pandemie, mai multe branduri au ales să revină la formatul de spectacol fizic, iar unele dintre ele au devenit mari – nu mai mult decât casa franceză de lux Balmain. Pentru a celebra împlinirea a 10 ani în fruntea mărcii a directorului de creație Olivier Rousteing, a fost organizat un spectacol grandios în La Seine Musicale din Paris. Evenimentul de două zile a fost un festival de muzică și modă.

Între timp, moda pariziană de bază Saint Laurent s-a întors la locul de desfășurare al spectacolului, Turnul Eiffel, iar Chanel a stârnit bucurie marți cu un eveniment care a dus formatul spectacolului de podium înapoi în anii ’80.

Balenciaga a primit, fără îndoială, cele mai multe aplauze când a adus personajele din „The Simpsons” la săptămâna modei, datorită unui episod de 10 minute conceput exclusiv pentru marcă. Episodul a fost vizionat în direct la Théâtre du Châtelet după un eveniment de covor roșu.

Designerul britanic Stella McCartney, binecunoscută pentru devotamentul său pentru designul de modă durabil, a luat decizia în ultimul moment de a organiza un spectacol la Paris, după ce a organizat o serie de evenimente virtuale în timpul pandemiei.

Louis Vuitton s-a remarcat cu o colecție bogată, puternic stratificată.

Într-o abatere clară de la codurile vestimentare pandemice, s-au văzut ținute evident sexy peste tot. Chanel a prezentat o serie de costume de baie în alb și negru inspirate din anii ’90, în timp ce Miu Miu a oferit fuste scurte, care amintesc de cele purtate de Paris Hilton și Nicole Richie în anii 90.

Lacoste, Valentino și Chloé au prezentat look-uri sexy, iar Stella McCartney s-a distrat cu decupaje în colecția ei.

ARTICOLE SIMILARE

Meghan poartă întotdeauna haine șifonate iar experții au găsit repede explicația

Andreea Damian

Efectele nebănuite ale postului asupra pielii

Andreea Damian

Prinţul William, prima reacție după interviul dat de Harry şi Meghan

Andreea Damian

Kylie Jenner, cel mai bine plătită celebritate din 2020 și singura femeie din TOP 10. Câți bani a strâns mezina familiei Kardashian?

Andreea Damian

Regina Elizabeth a II-a are COVID-19. Cum se simte suverana

Andreea Damian

Trendul lansat de Prințesa Diana, acum 24 de ani, și promovat de Kim Kardashian

Andreea Damian

Scrie un comentariu