Home > Agenda > LAVINIA PARVA, iubita lui BANICA, ascunde un trecut tulbure

LAVINIA PARVA, iubita lui BANICA, ascunde un trecut tulbure

LAVINIA PARVA a reintrat in centrul atentiei dupa ce BANICA JR a recunoscut ca are o relatie cu ea. Dar presa a scotocit in trecutul ei si a aflat multe alte detalii interesante..

Încă din adolescenţă, Lavinia Pârva şi-a dorit celebritatea, ajungând în studioul lui Dan Junioru din Timişoara, oraşul ei natal, unde a înregistrat primele piese. “Avea 17 ani atunci când am cunoscut-o. Avea bube pe faţă, era o fată simplă şi fără prea mare talent. Falsa şi mereu îmi spunea Dan Junioru că trebuie să îi pună ecouri pe piesă. Lavinia spunea la acea vreme că îşi doreşte să ajungă şi ea ceva în viaţă. Era vai şi amar de ea, se îmbrăca prost. Mie nu îmi plăcea de ea, era urâtă, nu avea nici silicoane cum are acum…”, a povestit, pentru “ring”, cântăreţul de muzică etno Marius Baldovin, care înregistra şi el, la acea vreme, în studioul lui Dan Junioru.
În acea perioadă, Lavinia avea o relaţie cu un bărbat care se pare că se afla în închisoare, dar care o mai ajuta să-şi plătească piesele la studioul de înregistrări. “Era o fată tăcută, nu prea avea nici haine, o fată simplă. Plătea piesele, ea avea şi un iubit de era în puşcărie, Frizeru îl chema. Cred că ei îi era frică de el, că o ameninţa, îi răspundea tot timpul, era supusă. Nu am mai ţinut legătura cu ea. Era o fată simplă, dar de treabă. Mi-ar plăcea să mai vorbesc cu ea”, i-a dezvăluit Dan Junioru lui Marius Baldovin despre Lavinia.
Mai mult decât atât, Baldovin susţine că el nu crede în relaţia dintre Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică jr. “Nu cred în iubirea asta a lor. Mai mult de un an nu-i văd împreună. Bănică poate că simte ceva pentru ea, dar ea sigur vrea să se lanseze, că nu s-a mai auzit de ea. Cred că vrea să devină cunoscută prin scandal”, a mai spus Baldovin, care crede că bruneta vrea doar celebritate.

Continuarea pe www.ziarulring.ro

Articole asemanatoare
LAVINIA despre relatia cu POPONET si despartirea de BANICA
Lavinia Pârva, in costum de baie: “Mi-a fost teamă că nu încap pe o plajă normală”
Andreea Marin si Lavinia Parva – acelaşi LOOK! CINE pe CINE COPIAZĂ?
Radu Banciu: “Tigroaica lui Bănică Jr. s-a făcut pufuleț cu cele 10 kilograme în plus!”

Loading...

Comenteaza acest articol

LAVINIA PARVA, iubita lui BANICA, ascunde un trecut tulbure

by   1 min
0