Tabu
BEAUTY

Liber la vise cu noul parfum de la Body Shop

Noua apă de parfum de la The Body Shop este inspirată de Anita Roddick, fondatoarea brandului, care spunea: “Poți să faci orice vrei să faci sau orice visezi, nu trebuie decât să începi”. Dreams Unlimited este creat de doi parfumieri, două dintre cele mai fine “nasuri” din lume, Loc Dong și Anne Flipo.


Colaborarea este un mix între două culturi diferite, dar care împărtășesc aceleași valori. Are ca note de top piper verde, portocală și coacăze negre, note de mijloc acvatice și floare de portocal, iar ca bază iris și lemn de santal. Baza de alcool este din trestie de zahăr organică și este primul alcool obținut prin programul de comerț echitabil pe care The Body Shop îl folosește la fabricarea parfumurilor.


Sticla este reciclabilă 100% fără pompiță, cu elemente grafice contemporane și vine într-o cutie din material aprobat de FSC (Forest Stewardship Council). FSC sprijină conservarea și păstrarea pe termen lung a pădurilor în așa fel încât sunt menținute într-un mod prietenos social și cu mediul înconjurător.

ARTICOLE SIMILARE

Aromele Indiei

realitatea

Sauna facială – cum se face corect acasă pentru a obține cele mai bune rezultate

Andreea Damian

Din OBEZA, silueta de MODEL! Cum a slabit peste 50 kg!

O vara fara celulita

realitatea

Evoluție spectaculoasă! Cum s-a transformat Ariana Grande dintr-o copilă dulce în noua Whitney Houston

Andreea Damian

Roll-on Deo

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu