Home > beauty > Liber la vise cu noul parfum de la Body Shop

Liber la vise cu noul parfum de la Body Shop

Noua apă de parfum de la The Body Shop este inspirată de Anita Roddick, fondatoarea brandului, care spunea: “Poți să faci orice vrei să faci sau orice visezi, nu trebuie decât să începi”. Dreams Unlimited este creat de doi parfumieri, două dintre cele mai fine “nasuri” din lume, Loc Dong și Anne Flipo.


Colaborarea este un mix între două culturi diferite, dar care împărtășesc aceleași valori. Are ca note de top piper verde, portocală și coacăze negre, note de mijloc acvatice și floare de portocal, iar ca bază iris și lemn de santal. Baza de alcool este din trestie de zahăr organică și este primul alcool obținut prin programul de comerț echitabil pe care The Body Shop îl folosește la fabricarea parfumurilor.


Sticla este reciclabilă 100% fără pompiță, cu elemente grafice contemporane și vine într-o cutie din material aprobat de FSC (Forest Stewardship Council). FSC sprijină conservarea și păstrarea pe termen lung a pădurilor în așa fel încât sunt menținute într-un mod prietenos social și cu mediul înconjurător.

Articole asemanatoare
Cum să te iubești pe tine-¦ O lecție de egoism științific. Partea 1

1 Response

  1. Joice

    Gabi / Va multumim tturuor pentru urari! Ce pot sa spun mai mult ? Va iubim pe toti !!!!Bineinteles, cu ajutorul prietenilor nostri de la UNIKT media, o sa va tinem la curent si cu alte filmulete cat mai curand. Si cine stie, poate si de la un botez. Va pupam!

Comenteaza acest articol

Liber la vise cu noul parfum de la Body Shop

by realitatea   1 min
1