Tabu
BEAUTYSlider

Crema cu efect imediat care reduce ridurile fine din jurul gurii

Ridurile din jurul gurii apar destul de timpuriu pentru că pielea din această zonă este mult mai sensibilă decât în alte părți ale feței, drept pentru care semnele îmbătrânirii sunt vizibile mult mai rapid.

Fiind expusă permanent la razele solare, toxine și alți factori agresivi, pielea suferă o pierdere de colagen și de elastină care provoacă diverse neplăceri. Din fericire, există o cremă antirid care hrănește pielea din jurul gurii și o mențin elastică și fără riduri.

Este vorba despre o cremă din ceară de albine, ulei de migdale și alți compuși benefici pentru piele.

De ce s-o încerci? Iată beneficiile fiecărui ingredient!

Ceara de albine reglează pH-ul pielii, previne infecțiile și creează o barieră protectoare împotriva agenților care duc la îmbătrânire. Aplicată pe piele, ceara diminuează impuritățile și celulele moarte. Astfel, ea contribuie la optimizarea procesului de oxigenare a celulelor.

Uleiul de migdale conține vitaminele A și E, care acționează ca antioxidanți și agenți antiinflamatori naturali. Aceste vitamine, precum și mineralele din uleiul de migdale, combat uscăciunea pielii, iritațiile și alte simptome cauzate de expunerea la toxine. În plus, acest ulei îmbunătățește circulația sanguină și ajută la eliminarea celulelor moarte. După cum îți poți da seama, este ingredientul ideal pentru a preveni îmbătrânirea prematură.

Uleiul de trandafir se remarcă prin proprietățile sale hidratante și de întinerire, drept pentru care el diminuează petele, cicatricile, ridurile și alte semne ale îmbătrânirii.Totodată, uleiul de trandafiri conține acizi grași esențiali omega 3, vitamina E și alți antioxidanți care hrănesc pielea și o mențin fermă și elastică.

Ingrediente

12 linguri de ceară de albine (120 g)

1 cană de ulei de migdale (200 g)

2 linguri de ulei esențial de trandafiri (30 g)

1 și 1/2 lingură de apă de trandafiri (15 ml)

Mod de preparare

Pune ceara de albine într-un recipient termorezistent și topește-o la baie de aburi. După ce s-a topit, adaugă uleiul de migdale și uleiul de trandafiri. Amestecă toată compoziția cu o lingură de lemn. Adaugă apa de trandafiri. Înainte ca amestecul să se solidifice, toarnă-l într-un borcan de sticlă închis ermetic și depozitează-l într-un loc întunecat.

Mod de aplicare

Ia câtă cremă ai nevoie și aplic-o la marginile gurii cu un masaj delicat. Las-o să se absoarbă în piele, fără să clătești. Folosește crema în fiecare seară pentru a obține rezultatele dorite.

ARTICOLE SIMILARE

ROMANIAN JEWELRY WEEK 2.0 | Bucureștiul devine capitala bijuteriilor contemporane

Andreea Damian

Kirsten Dunst, însărcinată cu al doilea copil

Andreea Damian

Billie Eilish a lansat piesa No Time To Die, tema pentru Bond 25

Andreea Damian

Fiecare femeie se transformă, în final, în mama ei. De la ce vârstă începe procesul

Andreea Damian

Roxana Vancea a îmbrăcat rochia albă de mireasă. Surpriza sunt nașii pe care i-a ales ca părinți spirituali

Andreea Damian

Cum vindeci buzele uscate și crăpate

Andreea Damian

Scrie un comentariu