Tabu
PEOPLESlider

Lidia Buble, din nou în fața judecătorilor. Cântăreața riscă să ajungă după gratii

Lidia Buble a ajuns din nou în fața judecătorilor după ce a fost condamnată la 1 an de închisoare cu suspendare, pentru dare de mită.

Hotărârea dată pe 17 noiembrie a fost atacată, așa că există posibilitatea ca instanța superioară să modifice sentința, inclusiv să fie dată o pedeapsă cu executare.

„Condamnă inculpata BUBLE LIDIA la pedeapsa de 1 an închisoare pentru infracţiunea de dare de mită. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, stabilind termen de încercare pe o durată de 2 ani”, este decizia atacată, potrivit Spynews.ro. Pe parcursul termenului de supraveghere, Lidia Buble va fi obligată să presteze muncă în folosul comunităţii, pe o perioadă de 90 de zile.

În noaptea dintre 14 și 15 ianuarie 2021, artista a fost oprită de un echipaj al Poliției Rutiere, în apropiere de apartamentul ei din Capitală. Pentru că nu avea acte, unul dintre agenți i-a sugerat că amenda este mare, mai ales că vedeta nu avea declarație pe propria răspundere, așa cum trebuia la momentul acela și i-a transmis că se pot „calcula altfel”.

ARTICOLE SIMILARE

Bobby Brown dă în judecată BBC pentru documentarul despre Whitney Houston

realitatea

Celine Dion concertează în România

Andreea Damian

Afla cum ar fi bine sa discuti cu copilul tau despre sex

realitatea

Alya în tandrețuri cu un coleg instrumentist după infernul din Anglia

Tabu Tabu

Eugenia Șerban, schimbare radicală de look după ce a învins cancerul

Andreea Damian

Cum au devenit politiciencele cei mai mari influenceri de modă în 2020

Andreea Damian

Scrie un comentariu