Tabu
Image default
PEOPLESlider

Lidia Buble, din nou în fața judecătorilor. Cântăreața riscă să ajungă după gratii

Lidia Buble a ajuns din nou în fața judecătorilor după ce a fost condamnată la 1 an de închisoare cu suspendare, pentru dare de mită.

Hotărârea dată pe 17 noiembrie a fost atacată, așa că există posibilitatea ca instanța superioară să modifice sentința, inclusiv să fie dată o pedeapsă cu executare.

„Condamnă inculpata BUBLE LIDIA la pedeapsa de 1 an închisoare pentru infracţiunea de dare de mită. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, stabilind termen de încercare pe o durată de 2 ani”, este decizia atacată, potrivit Spynews.ro. Pe parcursul termenului de supraveghere, Lidia Buble va fi obligată să presteze muncă în folosul comunităţii, pe o perioadă de 90 de zile.

În noaptea dintre 14 și 15 ianuarie 2021, artista a fost oprită de un echipaj al Poliției Rutiere, în apropiere de apartamentul ei din Capitală. Pentru că nu avea acte, unul dintre agenți i-a sugerat că amenda este mare, mai ales că vedeta nu avea declarație pe propria răspundere, așa cum trebuia la momentul acela și i-a transmis că se pot „calcula altfel”.

ARTICOLE SIMILARE

Ce au în comun oamenii fericiți?

Andreea Damian

Trucuri de la prințesa Diana pe care le folosesc multe vedete din zilele noastre

Andreea Damian

Anamaria Prodan, lovitura sub centură cu care îl trimite în corzi pe Reghe

Tabu Tabu

Parfumuri cu inteligență artificială

Ciocîrlan

Aquatique, cea mai buna apa minerala plata pentru sugari si copii mici

realitatea

De ce adoră francezii cuvântul NU și ce legătură are asta cu istoria unui popor protestatar

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu