Home > Agenda > Linkin Park vând de rup

Linkin Park vând de rup

Pe 6 iunie, la concertul Linkin Park, Romexpo are toate şansele să fie plin până la refuz. În acest moment, mai sunt 500 de bilete disponibile la Golden Ring, în faţa scenei.

Dupa 12 ani în care au spart toate topurile şi peste 45 de milioane de albume vândute, Linkin Park promit să rupă şi scena de la Bucureşti cu primul lor concert din Balcani. Mike Shinoda, Chester Bennington, Brad Delson, Dave “Phoenix” Farrell, Joe Hahn şi Rob Bourdon au pe listă festivalurile ROCK AM RING şi ROCK IM PARK, cele mai celebre festivaluri de rock din Germania, şi o oprire la Berlin, înainte de a ateriza în capitala noastră, de unde vor pleca la festivalul NOVA ROCK.

Turneul dispune de o producţie impresionantă, efecte de lumini şi pirotehnice spectaculoase. Accesul în Parcarea A a Romexpo va fi permis începând cu ora 17.30, iar concertul va începe de la ora 19.00, cu moldovenii de la Zdob şi Zdub în deschidere, care promit un show la fel de antrenant precum cel al megastarurilor americane.

O lună încărcată pentru Linkin Park: nou single, nou album, turneu mondial. Membrii trupei Linkin Park îşi lansează cel de-al 5 lea album de studio pe 26 iunie. Discul “Living Things” poate fi rezervat online, pe site-ul oficial al formaţiei, www.linkinpark.com. Primul single, „Burn it down”, a fost deja lansat, cu un videoclip realizat de Joe Hahn. Ca şi ultimele două albume, „Living Things” este produs de Rick Rubin împreună cu Mike Shinoda. Trupa a declarat că noul album reprezintă o nouă direcţie în muzica lor, combinând elementele de nu-metal de pe „Hybrid Theory”, albumul lor de debut şi cele electronice de pe „A Thousand Suns”, cel mai recent disc Linkin Park. Albumul include 12 piese: 1. Lost In The Echo; 2. In My Remains; 3. Burn It Down; 4. Lies Greed Misery; 5. I’ll Be Gone; 6. Castle Of Glass; 7. Victimized; 8. Roads Untraveled; 9. Skin To Bone; 10. Until It Breaks; 11. Tinfoil; 12. Powerless.

Articole asemanatoare
The CURE vine pentru prima dată în România pe data de 22 iulie 2019
Eminem criticat după ce a folosit efecte sonore ale unor împușcături în timpul concertului
delia
Delia s-a făcut brunetă. Schimbarea de look o prinde de minune
Massive Attack revin in Romania – Arenele Romane, 21 iunie 2018

Loading...

Comenteaza acest articol

Linkin Park vând de rup

by   1 min
0